Közeleg a december, amikor úgyis kicsit megszalad az ember keze, és az ajándékokon kívül többet költ a kelleténél, de a horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek nem kell aggódnia, mert lesz mit szórnia:

Kos

Valóságos pénzmágnes leszel a hónap második felében, Kos. Érdemes az intuíciódra hallgatni, mert a segítségével könnyedén hozzájuthatsz egy kis extra bevételhez. Most még egy lottószelvényt is kitölthetsz nyugodtan. Ezenfelül pedig bármiből pénzt tudsz csinálni: a nem használt ruháidból, holmijaidból, vagy akár a festményeidből. Szóval, ha egy kis pluszra lenne szükséged: szabadulj meg attól, amire nincs szükséged!

Mérleg

Annyi a titok Mérleg: ha kérsz, akkor kapsz is! Nemcsak az univerzumtól, hanem szinte bárki mástól is. Amennyiben hitelre lenne szükséged, fizetésemelésre vagy arra, hogy visszaadják neked azt a pénzt, amit te adtál kölcsön, akkor nincs más dolgod, mint a megfelelő személyektől kérni. Talán laikus vagy ezzel kapcsolatban, de engedd, hogy a gyakorlat, és persze maga az univerzum is meglepjen.

Halak

Szerencsés időszak elé nézel Halak, mivel egy előléptetésnek vagy a jó munkádnak köszönhetően fizetésemelést, esetleg bónuszt kaphatsz. Olyan helyekről érkezhet a pénz, ahonnan a legkevésbé várnád: nyereményjátékból, vállalkozás esetén befektetők keresnek meg, de még akár a családod is támogathat anyagilag. A következő hetek lehetőséget adnak arra, hogy a kívánt irányba tereld az életedet, szóval, élj azzal, amit a sors kínál!