A hónapban néhány segítő bolygóállás, mint amilyen a Szaturnusz előre indulása és a Vénusz a Mérlegben támogatja a romantikus találkozásokat, és a kapcsolatok elmélyítését. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy számíthat arra, hogy novemberben megismeri a lelki társát.

Bika

Igazán szerencsésnek érezheted magadat a hónapban, Bika. Ha elég nyitott és rugalmas vagy, akkor minden esély megvan arra, hogy találkozol a lelki társaddal. Most érdemes elmenni a randira, amire inkább nemet mondanál, és ha egy férfi beszélgetést kezdeményez veled a kígyózó sorban állva a hipermarketben, ne zárkózz el. Lehet, nem olyan látványosan robban be az életedbe, mint egy hollywoodi filmben, ezért tartsd nyitva a szemedet és a hatodik érzékedet.

Nyilas

Spontán módon ismerkedhetsz meg a lelki társaddal  Nyilas. Egyáltalán nem biztos, hogy szerelem első látásra élményben lesz részed. Valószínűbb, hogy egyszer csak beszélgetésbe elegyedtek a buszon ülve, vagy rálép a cipőd sarkára az utcán, és sűrű bocsánatkérések közepette már el is kezdtek ismerkedni. Szóval most azt kell észben tartanod: bárhol megismerkedhetsz a leendő szerelmeddel.

Halak

November számodra egy egészen új fejezetet tartogat a szerelmi életedben. Szerencsés, és egyúttal meglepő körülmények között hoz össze téged a lelki társaddal. Érezni fogod: a sors keze van a dologban, és minden okkal történik. Az események sodrásában pedig találkozni fogsz a lelki társaddal. Egyes Halakat akkor éri igazán meglepetés, amikor rájönnek, hogy ez a személy egy korábbi pasijuk. Hoppá!