Az idei november olyan, mintha február lenne, és minden a szerelemről szólna. A párban élők kapcsolata úszik a romantikában és sokkal jobbá válhat. A szingliknek meg nem sok esélyük van arra, hogy elkerüljék a szerelmet! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a novemberi horoszkópodat!

Kos

Már foglalt a szíved, Kos? Sajnos előfordulhat néhány durva hullámvölgy a hónap elején. Kulcsfontosságú, hogy nyíltan és őszintén kommunikálj a pasiddal a konfliktusok leküzdése érdekében. De ne aggódj, mert a nehézségek erősebbé teszik a kapcsolatotokat, és november második felében a béke is visszatér.

Az egyedülállók számára a hónap új és izgalmas romantikus találkozásokat ígér. A szokottnál is vonzóbb és karizmatikusabb leszel, és ellenállhatatlanul vonzod a potenciális crushokat.

Bika

Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, az univerzum arra késztet: légy őszinte magaddal és a szerelmeddel. A tartós kapcsolatban élők azt tapasztalhatják, hogy a párkapcsolatuk bizonyos aspektusainak fejlődniük kell. Ez jó dolog! Lehetővé teszi, hogy együtt növekedjenek, és erősebb köteléket alakítsanak ki.

Ha szingli vagy, akkor ideje belevetni magadat az ismerkedésbe. Irány a Tinder meg régi jól bevált társkeresők! Vagy mit szólnál egy vakrandihoz, amit a BFF-ed szervezne le? Meglepő élményben lehet részed!

Ikrek

Már megvan a párod, Ikrek? Akkor íme, itt egy jó hír: a régi tűz ismét fellángol. Romantikus meglepetésekre, kirándulásokat számíthatsz és szívhez szóló szerelmi vallomásokra.

Egyedülállóként ellenállhatatlan leszel, és ha körültekintően választod meg kikkel randizol, akkor jó eséllyel ott lesz közöttük a győztes befutó is!

Rák

Újra rád talál a szerelem, kedves Rák, csak a kérdés az, kibe szeretsz bele? Mert most nem olyan biztos, hogy a pasid lesz a szerencsés, és előfordulhat: másnak sikerül meghódítania a szívedet. Ez nagyban függ attól is, mit tesz le a pasid az asztalra a hónapban.

Szingliként viszont semmi sem áll a szerelem útjában. Megismerkedsz valakivel, akinek sikerül azonnal levennie a lábadról. Bár felgyorsulhatnak a dolgok köztetek, próbálj meg semmit sem elkapkodni!

Oroszlán

Akár szingli, akár párban élő vagy, a csillagok arra biztatnak, hogy nyisd ki a szívedet. A párban élőknek most különösen megéri rendszeresen lelkizniük, mert így jobban megérthetnék egymást, és ha még nyitottak is egymás vágyaira, akkor aztán igazán romantikussá és örömteli válhat a november számukra.

Egyedülálló Oroszlánként, készülj fel izgalmas találkozásokra. Eleinte több srác is versenyezhet a kegyeidért, de aztán váratlanul beleszeretsz valakibe, és az sem biztos, hogy az illető a versenyzők között van!

Szűz

A november a változás üdítő szelét hozza a pároknak. Nagy az esélye annak, hogy bekapcsol bennetek a házasodási vagy a fészekrakás iránti vágy, szóval nagy döntést hozhattok a hónapban.

Szingliként pedig találkozhatsz valakivel, aki azonnal megfog téged. Azonban ne rohanj bele a semmibe, hanem szánj időt arra, hogy jobban megismerd a szexi idegent.

Mérleg

Most nincs olyan zűr, amit ne tudnátok együtt megoldani Mr. Biggel. A következő hetekben még szorosabbá válik a kapcsolatod, ami bizony azt is eredményezheti, hogy kedvetek támad összebútorozni vagy összeházasodni.

Egyedülálló Mérlegek, egy igazán különleges emberrel találkozhatnak. Ne féljenek kilépni a komfortzónájukból, és nem árt ha tudják: egy igencsak váratlan helyen találhat rájuk a szerelem.

Skorpió

Amennyiben régóta nyúzzátok egymást a pasiddal Skorpió, most végre elkezdtek minőségi időt tölteni együtt, ami jó hatással lesz a kapcsolatotokra. Így a megoldatlan problémákat is végre meg tudjátok oldani, és harmóniát hozhattok a kapcsolatba.

A szinglikből csakúgy árad a mágneses vonzerő. Azon kaphatják magukat, hogy úgy vonzzák a potenciális partnereket, mint lepkéket a fény. Legyenek nyitottak az új kapcsolatokra, mert előfordulhat: egy olyan pasira bukkannak, aki megváltoztathatja az életüket.

Nyilas

Ha már egy ideje együtt vagy a Nagy Ő-vel, akkor ez a kötelékek elmélyülésének időszaka. Úgy dönthettek, hogy belevágtok egy új kalandba, megerősítve ezzel a kapcsolatot. Vajon külföldre költözés vagy a családalapítás mellett döntötök?

Szingliként előfordulhat, hogy olyan személyekhez vonzódsz, akik kalandvágyat és kíváncsiságot keltenek benned. Akár új helyeket fedez fel, akár bővíted társasági körödet, bőven lesz részed romantikus találkozásokban.

Bak

Szeretnéd, ha komolyra fordulnának közted, és az imádottad között a dolgok. Ideális ez a hónap az érzéseid kifejezésére, gondolataid megosztására. Könnyen lehet, hogy a pasid ugyanazt akarja, amit te, csak ő sem biztos a te vágyaidban.

Ha egyedülálló vagy, ne lepődj meg, ha egy magával ragadó valaki belép az életedbe. Fogadd nyitott szívvel és nyitott elmével az új kapcsolat lehetőségét!

Vízöntő

Idén novemberben szerelem van a levegőben, Vízöntő. Ha már kapcsolatban élsz, izgalmas fejleményekre számíthatsz. A szenvedély és a harmónia segít mélyebb kapcsolatot kialakítani Mr. Biggel, és akár az eljegyzésre is sor kerülhet!

Ha szingli vagy, tartsd nyitva a szemed, mert összeütközhetsz valakivel, akitől megdobban a szíved.

Halak

Idén novemberben számíthatsz arra, hogy szerelmi életed lesz a legfontosabb. Mostanában különösen romantikusnak és ragaszkodónak érzed magad. Akár tartós kapcsolatban élsz, akár szingli vagy, ez a hónap segít megtalálni az igazit vagy megerősíteni a meglévő kapcsolatodat.

A szingliket a kozmosz arra ösztönzi, hogy kezdjenek bele az öngondoskodásba. Szánjanak időt magadra, és olyan dolgokat csináljanak, melyek boldoggá teszi őket.