Ugye te is imádsz a BFF-eddel lógni? Fixen igen, hiszen szuper csajos programokon vehettek részt együtt. Most mutatunk is neked néhány barátnős programot, amik ráadásul költséghatékonyak is, sőt az is lehet, hogy a lakásból sem kell kimozdulnotok hozzá. 

Tartsatok szépségnapot 

Persze, persze tudjuk, hogy egy spa-ban nagyobb az élmény, de, ha ezt most éppen nem engedhetitek meg magatoknak, akkor tartsatok otthon szépségnapot. Vegyetek pár szuper arcmaszkot, csináljátok meg egymás körmét, pedikűrjét és nyilván pletykáljátok ki közben a pasikat. Hát van ennél jobb? 😍

Filmmaraton 

Ha semmi kedvetek valami zajos bulihoz, akkor maradjatok ottohn, csapjátok fel a Netflixet és nézzétek meg a kedvenc filmjeiteket. Ehhez tudunk is nektek jó pár ötletet adni. Ha a vígjátékokra esküsztök, akkor ITT tudtok mazsolázni, ha a romkomokért vagytok oda, akkor ebben a cikkünkben van 5, amit nem érdemes kihagyni, ha pedig egy kis borzongásra vágytok, akkor csekkoljátok a horror összeállításunkat. 

Irány a strand! 

Mivel a nyár hivatalosan is tombol, mi sem lehet jobb csajos program, mint a legjobb barinőddel kiugrani a strandra. Fürdőruhákat fel és már indulhattok is. 

Menjetek kirándulni! 

Ha a strand nem annyira a ti pályátok, akkor kerekedjetek fel és fedezzetek fel a környéken pár új túraútvonalat. Viszont ügyeljetek rá, hogy ebben a hőségben legyen nálatok elegendő víz, na meg persze térkép, nehogy eltévedjetek. Ha viszont egy kicsit távolabbra merészkednétek, akkor íme Magyarország legjobb kirándulóhelyei, amiket nektek is mindenképpen le kell csekkolnotok. 

(via)