Az Aldi szépségápolási részlege egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az áruház által forgalmazott termékekeről pedig az utóbbi időben kiderült, hogy a márkás cuccoc filléres verziói nem csak pénztárcabarátak, de minőségiek is. A L'oreal Elvive termékcsaládjához hasonló samponjukért például odáig vannak a rajongók, de a Tom Ford parmüföt idéző illat is hamar a vásárlók kedvence lett. A Paula's Choice márkához kísértetiesen hasonló BHA tonik pedig szintén nagy sláger. Most mutatunk még 5 márkás szépségápolási terméket, aminek a filléres kivitelét megtalálod az Aldiban. Fixen imádni fogod őket! 

C-vitaminos szérum 

Ha C-vitaminos szérumot keresel, akkor az Aldiban kapható Lacura termékcsalád Super Boosterét imádni fogod. A termék majdnem 90 százalékkal olcsóbb, mint a Glossier márka által forgalmazott termék. Az Aldiban kapható C-vitaminos szérum ugyanis nem kerül 2000 forintba, míg a Glossier terméke több mint 10000 forintra rúg. 

Hialuronsavas szérum 

A Lacura egy másik Boostere hilauronsavat tartalmaz, ami extra hidratálást biztosít a bőrnek. Ez a termék szintén jelentősen olcsóbb, mint a Glossier által forgalmazott eredti termék: az aldis kb. 2000 forint, a Glossier 10000 forint felett kapható. 

Aldi kollagén tonik 

Az Aldi kollagén tonikja remekül távolítja el a szennyeződéseket az arcról, valamint ragyogóvá és puhává varázsolja a bőröd, mindezért pedig alig kell 2000 forintot fizetned. A termék eredeti verziója a Pixie Tonic, ami szintén kiváló termék, de azért jelentősen drágább, 18 fontért, durván 8000 forintért lehet a tiéd. 

Micellás törlőkendő 

Az Aldi által kínált micellás törlőkendő gyakorlatilag egy az egyben megegyezik a Bioderma által kínált termékkel, egyetlen különbség van a kettő között: az ára. A Bioderma törlőkendője 3000 forint felett kapható, míg az Aldi által forgalmazott termék nincs 500 forint. A leírás szerint pedig egy bőrgyógyászatilag tesztelt termékről van szó, ami 0 százalék alkoholt tartalmaz, így, ha érzékeny vagy száraz a bőröd, akkor is nyugodtan használhatod. A törlőkendők egyébként olajos változatban is kaphatók, mindegyik biológialag lebombó, így nem csak a bőrnek, de a környezetnek is jót tesznek. 

Aldi hidratáló krém 

A Clinique kultikus Moisture Surge hidratáló krémje az egyik legnépszerűbb termék a piacon, viszont az ára igencsak borsos, ugyanis kb. 16 ezer forintba kerül. Viszont jó hír, hogy az Aldiban kapható Lacura Moisture Boost gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Clinique arckérme. Grátisz, hogy a két termék csomagolása is szinte egyforma, a vélemények szerint pedig a krém egyszerűen csodálatos, az ára pedig elképesztően kedvező, alig került 2000 forintba. 

(via)