Angliában dübörög a szépségbiznisz az Aldiban. Hogy Magyarországra eljutnak-e a világmárkákat másoló filléres parfümök, azt egyelőre titok övezi. 

A Tom Fordot másolja az Aldi

Az Aldi nem egyszer készítette már el saját verzióját a luxustermékekből, most éppen a Tom Ford ikonikus illatait gondolták újra - mindenki pénztárcájára szabva.

Az üzletlánc Valentin-nap alkalmából készítette el az ikonikus illatok saját verzióját, hogy azokat is meglephessék vele, akiknek esetleg a luxusmárkák túl drágák. 

A Hotel Collection márkajelzésű Aldis parfüm dohány és vanília, valamint szantálfa és jázmin illatban kapható. Ára a brit Aldikban 5 font, azaz nagyjából 2500 forint körül mozog. 

A vásárlók pedig oda vannak érte, mert úgy érzik, tényleg sikerült minőségi verziót megalkotni az alapból csúcskategóriás termékekből. 

Taylor Swift is erre esküszik

A dohány és vanília illatú változat a Tom Ford uniszex Tobacco Vanille-jának másolata, amely a hírek szerint Harry Styles és Taylor Swift kedvenc illata. A szantálfa és jázmin verzió pedig a Tom Ford Santal Blush-jára hajaz. 

Az OK magazin szépségszakértője is elmondta véleményét a másolatról:

Bevallom, parfümsznob vagyok. Mégis azt kell mondjam, hogy ez a két Aldis termék lenyűgözött. A szantálfa és a jázmin nem annyira az én világom, de a dohány-vanília verzió azonnal szerelem volt. Meleg, krémes és füstös - pont annyira erőteljes, amennyire én szeretem. Az egyetlen hátránya, hogy egyértelműen nem annyira tartós, mint a Tom Ford, de tudva ezt is lecsapnék rá. 

via