Mindannyian tudjuk, hogy a jó illat az első randin kötelező, ám ha jó illatjegyek felé nyúlsz, akkor ez talán még a kémián is erősíthet!

Az jó illat fél siker

Ugye te is tudod, mennyire idegtépő, amikor megérkezel az első randira, és egyáltalán nem tudod, mire készülj? Nem tudod, mennyire lesz meg a kémia, mennyire ülnek majd a poénjaid, ám az biztos, hogy ilyenkor mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni. Na meg a legjobb illatát!

Egy illatszakértő elárulta, hogy a megfelelő parfüm kiválasztásával már azelőtt kiválthatsz bizonyos érzéseket a pasiból, mielőtt egyetlen szót is szólnál. 

Natalia Ortiz, a The Fragrance Shop kereskedelmi igazgatója elárulta, mely illatok a legjobb választások. 

Az első randin mindenképpen válassz olyan illatot, amit önazonosnak érzel. A virágillat például egyértelműen azt sugallja, hogy te egy boldog személy vagy. Kifejezetten ajánlom a virágos jegyeket a szabadtéri randikhoz.

Azt is elárulta, hogy a jázminos, rózsázs, narancsos illatok, valamint az édes és friss típusúak mind jó választásnak bizonyulnak, mert vonzóvá teszik a viselőt, ám egyáltalán nem tolakodóak. 

Mi az ideális illat a második, harmadik randira?

Ahogy a kapcsolatod fejlődik, úgy kell változnia az illatnak is, amelyet használsz, hogy új hangulatot, színt mutasson meg rólad. Ha a második alkalomnál jártok, próbálj ki valami pézsmaszerűbbet, hiszen ezek az illatok igazi afrodiziákumok. 

A pézsma illata nagyon hasonlít a tesztoszteron illatára, ami azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel működik feromonként

Ha pedig elérkeztek a harmadik alkalomhoz, akkor jöhet a tubarózsa, ami vitathatatlanul a legszexibb illat. Itt már tuti nem bírja ki, hogy ne kezdeményezzen. 

via