A szinglik bepasiznak vagy az egyéjszakás kalandokat részesítik előnyben. A párban élők pedig eltávolodhatnak egymástól. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a novemberi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: A Vénusz 8-án a Mérlegbe költözik. Ez a legjobb időszak a randevúzásra. Elő a kis feketével, dobd be magad, és már a hónap első felében megismerheted az új pasidat.

Párkapcsolatban: Ha nem tervezel tudatosan, ne is számíts sok jóra. Most a meló miatt teljesen háttérbe szorulhat a magánéleted, szóval gondoskodj arról, hogy az őszi esték meghitten és romantikusan teljenek.

BIKA

Szingli: Egész hónapban rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy pasizz. Egy csomó izgalmas, szexi, okos sráccal ismerkedhetsz meg. Csak győzd kiválasztani közüllük az igazit!

Párkapcsolatban: Novemberben a kapcsolatodra koncentrálsz, és a csillagok is mindent megtesznek azért, hogy dúljon a love. Az újhold 13-án az érzéki Skorpióban segít felpörgetni a dolgokat az ágyban.

IKREK

Szingli: Lehetőséged adódhat akár több egyéjszakás kalandra is vagy arra, hogy egy közeli barátoddal kihasználjátok a barátság extrákkal lapot. Most csak rajtad múlik, mennyi pasit engedsz az ágyadba.

Párkapcsolatban: Forró hónap elé nézel! Vénusz, a szerelem és az öröm bolygója jelenleg az érzékiség és az intimitás házában van. Gyújts meg néhány gyertyát, vedd fel a legjobb fehérnemű-szettedet, és készülj fel, mert nem lesz hiány szexenergiából, különösen 8-a körül.

RÁK

Szingli: Légy nyitott arra, hogy új emberekkel találkozz ebben a hónapban, különösen a 27-i Ikrek telihold környékén. Akkor szinte biztosan rád talál a szerelem. Addig viszont magadat kell boldoggá tenned. Mit szólnál egy új, szexi játék beszerzéséhez?

Párkapcsolatban: A szokottnál is több időt tölthettek együtt az ágyban, és nagyszerű szexuális életet élhettek, de megosztod a szíved leghőbb vágyait is? Tedd meg, mert a szerelmed hajlandó a maximumot nyújtani neked.

OROSZLÁN

Szingli: A hónapban azon merengsz, mit is akarsz igazán egy kapcsolatban, és november vége felé szánhatod rá magadat az ismerkedésre. Addig pedig feltérképezheted a tested minden porcikáját, és kellemes… orgazmikus felfedezéseket tehetsz!

Párkapcsolatban: Ha mostanában úgy érzed, te és a bae kissé eltávolodtok egymástól, és egyre kevesebbet szexeltek, ne stresszelj túl sokat: természetes, hogy a kapcsolatokban vannak apályok és hullámzások. Mindketten a munkában való előrehaladásra koncentráltok. Lehet, hogy ritkán csináljátok, de amikor igen: az felejthetetlen lesz.

SZŰZ

Szingli: Ha kísértést érzel arra, hogy jobbra csúsztass valakit, a csillagok arra kérnek: légy egy kicsit körültekintőbb. Tartogatnak számodra egy pasit, aki minden tekintetben tökéletes lesz számodra.

Párkapcsolatban: A kapcsolatok az adok-kapokról szólnak, Szűz. Ha úgy érzed, többet adsz az imádottadnak, mint amennyit kapsz tőle, tedd bátran szóvá, és mondd el neki, mire vágysz, hiszen nem gondolatolvasó. Jót tenne nektek, ha a hónapban új dolgokkal kísérleteznétek.

MÉRLEG

Szingli: Novemberben minden esély megvan arra, hogy találkozol azzal a sráccal, aki képes beindítani a testedet és a lelkedet egyaránt.

Párkapcsolatban: A Vénusz, a szépség, szerelem és élvezet bolygója a jegyedben van, és mivel az uralkodó bolygód, így még erősebbé teszi a kapcsolatodat. Egész hónapban romantikázhattok a pasiddal, és olyan forró szeretkezésekben  lehet részed, amilyenben talán már rég nem volt.

SKORPIÓ

Szingli: Könnyen lehet, hogy most az egyik közeli barátoddal hoz össze a sors, még akkor is, ha csak egy futó kaland erejéig.

Párkapcsolatban: Eléggé elfoglaltak lesztek Mr. Biggel a hónapban, így tudatosan kell törekednetek arra, hogy időt szánjatok a szerelemre, ami sokszor elég egyhangú lehet. Pörgessétek fel egy új, izgalmas pózzal, mint amilyen a vajkeverő póz.

NYILAS

Szingli: A hónapban rengeteg lehetőséged lesz ismerkedni Nyilas, sőt, akár több alkalmi pasi is megfordulhat az ágyadban.

Párkapcsolatban: Vad és forró éjszakákra számíthatsz a szerelmeddel. Rég volt már annyira fantáziadús, mint amennyire a következő hetekben lesz, valósággal leesik majd tőle az állad.

BAK

Szingli: Novemberben maximálisan a karrieredre koncentrálsz. Oké Bak, csak így tovább, de azért néha ajándékozd meg a testedet az orgazmus csodájával. A lelkednek is jót fog tenni!

Párkapcsolatban: A sok meló miatt parkolópályára kerülhet a kapcsolatotok a pasiddal, ám ha tudatosan terveztek, akkor ezt elkerülhetitek. Hallottatok már a szexnaptárról? Nem ciki bevezetni, sőt, hálásak lesztek érte!

VÍZÖNTŐ

Szingli: A társkeresőn kellemes meglepetések érhetnek, Vízöntő, és amíg megtalálod a Nagy Ő-t, lesz kivel összebújnod a hűvös őszi napokon.

Párkapcsolatban: A november lehetőséget kínál arra, hogy nagyot álmodj a szerelmeddel. Meglehet, kialakítotok egy szexszobát vagy kipróbáljátok a hármas szexet. Itt az ideje, hogy a szexi álmok valóra váljanak!

HALAK

Szingli: A szerelmi életed november elején lendületet kap. Több férfi is vadul próbál majd meghódítani, és köztük lesz a tuti befutó is!

Párkapcsolatban: Ez a hónap még jobban összehoz titeket az ágyban és azon kívül. Két párás együttlét között megbeszélitek a jövővel kapcsolatos terveiteket. A pasid maximálisan érzéki és odaadó lesz az ágyban: élvezd ki!