Te is jártál már úgy, hogy a pasid sokkal előbb elélvezett, mint te? Nem túl csábító, ugye? Bár ez az eset mindenkinél előfordul, ha rendszeressé válik, az azért már okozhat szexproblémákat. A szakértők most viszont megtalálták azt a gyakorlatot, aminek az elvégzésével tovább bírják magukat a pasik az ágyban. És hát, ez nemcsak nekik, hanem neked is nagyon jó hír! 

Ettől a gyakorlattól tutira nem lesz rövid a szex

A gyakorlat kulcs nem másban, mint a Kegel-gyakorlatokban rejlik. Ez a gyakorlat főként a nők között terjedt el, mert bizonyítottan csökkenti a menstruációs fájdalmakat, erősíti a medencefenék-izmokat, ráadásul a szülés utáni regenerálódásban és a inkontinenciában (vizelet visszatartásának fejlesztésében) is segít. Na, a pasiknál szinte ugyanez van.

A kutatások ugyanis kimutatták, hogy az egyszerű Kegel-gyakorlatok elvégzésétől tovább bírják a pasik az ágyban, ami szuper hír. Ráadásul csak napi pár percet kell erre a gyakorlatra ráfordítaniuk, ami rendkívül könnyen elsajátítható. Pasik, most ti (is) figyeljetek!

Ezt a gyakorlatot végezze a pasid, ha túl korán elélvez 

  1. Mikor pisilni megy a pasid, vizelés közben félúton próbálja megállítani vagy lelassítani a vizelet áramlását. Fontos, hogy közben ne feszítsen be semmilyen (fenék/has/láb)izmot és a lélegzetét se tartsa vissza! Egyszerűen csak lazuljon el...
  2. Ha sikerült, megtalálta a gyenge pontját! Ezeket az izmokat pisilés után szorítsa össze 5 másodpercen keresztül, majd fokozatosan lazítsa ki ugyanennyi időn át.
  3. Napi kétszer-háromszor, de max. tízsszer ismételje meg a gyakorlatot. Ha már profi lesz benne, tutira vissza fogja tudni tartani az ejakulációt addig, amíg te is el fogsz élvezni!

Hát nem szuper ez a tipp? A szexguruk szerint minél előbb elkezdi a pasid csinálni ezt a gyakorlatot, annál hamarabb lesz eredménye a dolognak: akár már két nap alatt érezni a változást, de ha lassabb a folyamat, akkor se aggódj. Van, akinek hetekbe is beletelik a gyakorlat tökéletes elsajátítása, ha viszont már megy neki a dolog, akko  tutira kontrollálni tudja majd a testét szex közben! 

Via