A női magömlés nem városi legenda, tényleg létezik! 

A magömlés, másnéven squirting jelentése egyszerű: az angol squirt szó  spriccelést, fröccsenést jelent, ami tökéletesen leírja, hogyan is történik a női magömlés. Nos, hogy rövidre fogjuk a szót: a nőknek spriccelő orgazmusa van, aminek során nem a hüvelyből, hanem a húgycsőből ejakulálnak. Ez a folyadék nem pisi, hanem egyfajta női sperma, ami egészen hasonlít a férfiak spermájára. Mutatjuk is a 3 lépést, ami közelebb visz a női magömléshez! 

1. Készülj fel fejben! 

Felmerül a kérdés: minden nő spriccel, vagy csak néhányan képesek rá? Nos, a női magömlés mindenki számára lehetséges, nincsenek olyan genetikai különbségek, amelyek megakadályoznák azt, de persze ez is alkati kérdés. De nagyon fontos, hogy akard kipróbálni a dolgot, ismerd a tested, és bízz a partneredben, aki mellett el tudsz lazulni. Ezután nincs más hátra, mint próbálkozni, finomítani a technikádat, és átadni magad az élvezeteknek

2. Előjáték

Egy kellemes masszázs, néhány puszi, vagy a csikló simogatása csodákra képes. Ha már kellőképp felizgultál, a pasid, vagy akár te magad is elkezdheted megkeresni a G-pontot, ami egy szuperérzékeny pont a hüvely nyílásától kb. 5 cm-re, és ami erős nyomásra hatalmas örömöt képes okozni.

3. A titok a G-pont

A biztos spriccelés technikája egyszerű: ha készen állunk, intenzíven, de finoman stimulálhatjuk a híres G-pontot, akár egy, akár két ujjal. Mozgassuk az ujjainkat precízen: hajlítsuk be őket enyhén úgy, hogy a hüvely felső része felé mutassanak, és mozgassuk őket ritmikusan fel-le, és előre-hátra is. 
Sok nő úgy érzi, hogy a vége felé közeledve pisilnie kell, és az orgazmus pillanatában megfeszíti a medenceizmait. Ne ijedj meg: a sürgető pisilés érzése valójában jót jelent, és néhány másodperc múlva már a mennyekben érezheted magad! 

A G-pontot természetesen behatolásnál is elérhetjük, és ha emellett a  csiklóról  sem feledkezünk meg, garantáltan átélhetjük a női magömlés élményét! 

Via