Lássuk, neked mennyire lesz szerelemben gazdag a november! Ennek a 3 csillagjegynek ugyanis nagyon erősen jelen lesz az életében. 

Ikrek

Kapcsolatban élsz? Sok a veszekedés közöttetek? Ne ez alapján ítéled meg a kapcsolatodat, hiszen te is tudod, hogy ennek ellenére mindig kitartotok egymás mellett. Nagyon kompatibilisek vagytok egymással, és semelyikőtök nem kockáztatná meg azt, hogy túl messzire menjen egy vita, vagy akár helyrehozhatatlanná váljon a kapcsolat. Ha még csak alakulóban van egy párkapcsolatod, vagy csak kiszemelted van, akkor is nagyon fontos hogy tudd, nem véletlenül vannak ilyen érzéseid a másik iránt. Ha néha nehéznek is tűnik a dolgok alakulása, az nem azt jelenti, hogy nincsenek igazi és mély érzések.

Szűz

Te most egy olyan kapcsolatot keresel, amelyben nincsenek terhek, amelyben jó csak simán egymás mellett létezni, és akár egész álló nap csak tévézni. Nem a világmegváltó programokban látod a jó kapcsolat titkát, és egyáltalán nem foglalkoztat az, hogy most élményeket szerezz a partnereddel. Ezek a kissé lapos programok szuper lehetőséget nyújtanak arra, hogy újra egymásra találjatok a pároddal, vagy amennyiben még csak alakultok, közelebb kerüljetek egymáshoz. Ismét rájöhettek arra, hogy együtt még a világ legunalmasabb programja is életreszóló élmény lehet.

Nyilas

Nagyon unod már ezt az évet, egy kicsit eleged van mind az emberekből, mind a munkádból. Ám novemberben rájössz, hogy mennyire szerencsés vagy a szerelem terén. Ha szingli vagy, akkor azért, mert kapkodnak utánad a pasik. Emiatt megállíthatatlannak érzed magadat még a rossz dolgok ellenére is. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor rájössz, hogy mennyire jó partit sikerült kifognod, egy olyan pasit aki tényleg mindent megtesz érted. Végre értékeled az erőfeszítéseit, és újra egymásra találhattok.