Néhány csillagjegy most igazán szerencsés lesz a szerelemben, sőt lesznek, akik nagy eséllyel még ezen a héten belebotlanak valakibe, akivel akár valami több is lehet. Te köztük vagy? 

Rák 

Kedves Rák, az a helyzet, hogy bármelyik pillanatban rád találhat a szerelem. Nagy valószínűséggel nem is számítasz erre most, de még ezen a héten az utadba sodorhatja a sors a Nagy Ő-t. Járj nyitott szemmel, mert most szembe jöhet veled az, akiről mindig is álmodtál. Ő lehet az, aki mellett végre mersz önmagad lenni, aki minden álmod valóra váltja majd. A lényeg, hogy ne zárkózz el az új szerelem adta lehetőségtől, mert valami nagyon csodásat veszíthetsz el, ha behúzódsz a csigaházadba. 

Mérleg

Az utóbbi időben eszedbe sem jutott a párkeresés, csak magadra fókuszáltál és nagyon is jól tetted. Most azonban fordulóponthoz érkeztél, hatalmas változásra számíthatsz a szerelmi életedet illetően. A csillagok állása szerint most megismerhetsz valakit, akibe tényleg nagyon bele zúgsz majd és az érzés kölcsönös is lesz. A nagy szerelem várhatóan egy baráton keresztül talál majd rád és pillanatok alatt rabul ejt majd. 

Bak 

Nemrég ért véget egy kapcsolatod, s úgy gondoltad, mostanában nem szeretnél belevágni valami újba. A csillagok azonban úgy fest, nem ezt szánják neked, mert a nagy szerelem már ott van a láthatáron. Ez a szerelem pedig merően más lesz mint a többi. Ebben a szerelemben végre kiteljesedhetsz, önmagad lehetsz. Ő nem csak a szerelmed, de a legjobb barátod is lesz közben. Állj készen, legyél nyitott, mert ez most egy kicsit rajtad is múlik. 

(via)