Ennek a 3 csillagjegynek izgalmas tapasztalásokat hoz ez a hét!

Ikrek

Bár az Ikreknek ezen a héten sok pihenésre van szükségük, ha odakoncentrálsz a dolgokra, és fókuszáltan végzed el a feladataidat, akkor minden vágyad teljesülhet. Most kicsit lecsillapodnak a benned dúló viharok, és tisztábban látod a téged körülvevő viszonyrendszert. Ez egy jó alkalom arra, hogy szelektálj, kire van tényleg szükséged az életedben. 

Rák

A Rákok új erőre kapnak, most annyira erős lesz az életkedved, amennyire régen nem volt. Úgy érzed, bővítened kell a komfortzónádat, és kísérletezésre, lazaságra vágysz! Kíváncsi és nyitott vagy, ez az új hozzáállás pedig mindent új megvilágításba helyezhet. Bízz magadban, a megérzéseidben, mert azzal sosem hibázhatsz!

Mérleg

A Mérlegek ezen a héten rengeteg szeretetet tapasztalnak meg a körülöttük lévőktől – és közben megérted, mit jelent valójában a tisztelet, a szerelem, milyen az, ha valakit tényleg őszintén érdekelsz. Rájössz, hogy nem kell megjátszanod magad, hogy elfogadjanak és szeressenek. Eljön végre a pillanat, amikor az önelfogadás fázisába lépsz!

via