Egyes csillagjegyek jóval bosszúállóbbak mint mások. Néhány zodiákus ugyanis képes akár hosszú-hosszú időn keresztül is haragot tartani, sőt nem rest megtorolni sem, ha úgy érzi igazságtalanság éri. Nézzük, melyek ezek a jegyek. A tied köztük van? 

Skorpió 

A Skorpiók nagyon karakán jellemek, hatalmas igazságérzettel, szóval, ha megsérted őket, akkor jobb, ha menekülsz. A bosszújuk persze valószínűleg így is, úgy is utolér majd. Arról pedig ne is álmodj, hogy fáklyásmenet lesz, ugyanis ők annyira eszesek, hogy tuti valami kemény dolgot eszelnek ki azért, hogy móresre tanítsanak. 

Bika 

A Bikák általában nagyon nyugodt természetek, de ha beletaposol a lelkébe, akkor bizony nagy eséllyel egy életre magadra haragítod. Ő az, aki számára egy be nem tartott ígéret is súlyos vétségnek számít, szóval, ha csak nem akarod örökre az ellenségednek tudni, akkor inkább ne ígérgess neki felelőtlenül. Ha mégis megteszed, akkor kíméletlenül, válogatott módon fogja megtorolni, úgy, hogy a végére valószínűleg ezerszer is megbánod majd a fatális tévedésed. 

Oroszlán 

Ajaj, óvakodj az Oroszlán haragjától! Az Oroszlánok lángoló személyiségükről is titáni egójukról híresek, szóval, ha tiszteletlen vagy vele, akkor annak tutira csúnya vége lesz. Ráadásul ő nem az a csendes gyilkos fajta, nagy eséllyel első körben le fogja ordítani a fejed és valószínűleg a továbbiakban is megeshet, hogy akár társaságban sem rejti véka alá, mennyire megbántottad. Szerencsére az ő haragja viszonylag hamar tovaszáll, de amíg tart, addig elég hangos. 

(via)