Ennek a 3 csillagjegynek november 8-ig megjöhet az életébe A Nagy Ő. 

Bak

Téged nem kerített maga alá az őszi fáradtság, depinek nálad jele sincs. Éppen ezért, tele vagy energiával, és ez az évszak alaposan megbolygatja majd a szerelmi életedet. Új embereket ismersz majd meg, ha társkereső appot használsz, nagyon népszerű leszel. Maximálisan élvezed ezt a figyelmet, fürdőzöl az udvarlók érdeklődésben. De vigyázz, senki érzelmeivel ne játssz! Ugyanis több olyan ember van, aki nem akar megelégedni egy félkész kapcsolattal és döntés elé állít: vagy mindent, vagy semmit. Dönts bölcsen és okosan, mert utána nincs visszaút.

Bika

Az elmúlt időszakban sokszor voltál zaklatott, úgy érezted, hogy semmi nem sikerül. Most nyugodt periódus következik, az érzelmeidet is tisztábban látod, mint valaha. A párok életében új szakasz kezdődik, ismét egymásra találnak azok a szerelmesek, akik mostanában eltávolodtak egymástól. Végre összefogtok, és közös megoldásokat találtok azokra nehézségekre amelyekkel a közelmúltban meg kellett küzdenetek. Akár új, akár régi partner mellett vagy, mindenképpen szervezzetek valamilyen programot. Menjetek el egy romantikus hétvégére, kiránduljatok a kedvenc városodba, vagy wellnessezzetek egy kicsit. A lényeg, hogy ismét közel kerüljetek egymáshoz, és elengedjétek el a mindennapok gondjait.

Skorpió

A Vénusz most különösen karizmatikussá tesz. Az egyedülállók számára izgalmas találkozásokat, és forró flörtöket hoz az október. Aki viszont kapcsolatban van, az is egy olyan időszakot élhet át, amilyet még soha. Amit csak szeretnél, az megvalósul a párkapcsolatodban, a pasid most annyira megértő, amilyenre még nem volt példa. Új erőre kaptok, kölcsönös megértést és nyitottságot hoz nektek az október. Ezáltal sokkal könnyebben megbeszélitek, és megoldjátok a konfliktusaitokat, és úgy érzitek, soha nem voltatok még ennyire erősek, mint pár.