Ennek a 3 csillagjegynek varázslatos meglepetésekkel lesz tele a hétvégéje!

Oroszlán

Ezen a hétvégén az Oroszlánoknak lassan, de biztosan sikerül megszabadulniuk minden olyan elvárástól, amely már régóta nyomasztja őket. Most előveszed a karmaidat, és megmutatod a világnak, ki vagy valójában, ahelyett, hogy arra törekednél, hogy mindenki szeressen. Ez egy teljesen új energiát szabadít fel benned, amelynek köszönhetően magadat helyezed az első helyre az életedben. 

Szűz

Egy hosszú és unalmas időszak után, a Szűzek ezen a hétvégén pillangókat köszönhetnek a gyomrukban. A szerelem végre eljön hozzád, pont akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Ne hezitálj, légy bátor, és ugorj a mélyvízbe. Hagyd magadat egyszer az életben végre sodródni, és bízz az univerzumban, aki most különösen jót akar neked. 

Skorpió

A Skorpióknak most kivételesen megnyerő aurájuk van, és könnyen vonzzák az embereket. Ezen a hétvégén új, inspiráló ismeretségeket köthetsz. A legfontosabb küldetés most a számodra: hallgass a megérzéseidre! Itt a lehetőség, hogy eltávolítsd az életedből azokat az embereket, akik már nem adnak hozzá, csak elvesznek belőle. Akik viszont mindig melletted vannak, azoknak érdemes a tudtukra adnod, mennyire fontosak neked. És ki tudja, a hétvégén talán egy olyan ember is belép az életedbe, aki nagyon fontos szerepet tölt majd be, méghozzá hosszútávon. 

via