Ha egy Skorpió pasival szakítasz, akkor bizony számíthatsz még néhány furcsaságra...még akkor is, ő tett lapátra téged. 

Birtokló és megszállott 

A Skorpió csillagjegyű pasikról tudnod kell, hogy hihetetlenül birtokló és megszállott típusok, szóval akár ő szakított veled, akár te tetted lapátra egyáltalán nem biztos, hogy azzal, kimondtátok vége, tényleg vége is mindennek. A Skorpió srác a szakítást követően nagy eséllyel úgy fog tenni, mintha pillanatok alatt tovább lépett volna, de a valóságban az sem kizárt, hogy figyel vagy követ majd téged. 

Érzelmes figura 

Persze ez így elég ijesztően hangzik, de a hátterében érzelmi okok állnak. A Skorpió srác ugyanis hihetetlenül érzelmes figura, még annak ellenére is, hogy ezt nem mindig tudja jól kimutatni. Egy szakítás nagyon megsebzi, főleg akkor, ha te dobtad őt, ilyenkor pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaszerezzen téged, még attól sem riad vissza, hogy szaglásszon utánad. Nyilván most jogosan merül fel benned a kérdés, mi az oka ennek? Nos, röviden a válasz: a Skorpió férfiak nagyon komolyan veszik az elkötelezettséget, a bizalom kérdése pedig náluk veszélyes mezsgye, nem adják egykönnyen a bizalmukat. Egy szakítás pedig értelemszerűen bizalomvesztéssel is, ettől pedig a Skorpió hirtelen kiszolgáltatottnak érzi magát.

Tiltás

Szóval, miután szétmentetek a Skorpió még jó ideig üldözni fog: szanaszét fog lájkolni a közösségi médiában, hívogatni és irogatni fog, sokszor egészen addig nem adja fel, míg újra össze nem jöttök. Persze, ha ez szóba sem jöhet, akkor sajnos elképzelhető, hogy drasztikusabb módszerekhez kell folyamodnod és tiltanod kell őt mindenhonnan, máskülönben jó darabig nem fog leállni. 

(via)