Elérkezett a november, így csupán 2 hónap van már az évből. De nincs okod a szomorkodásra, mivel könnyedén lehet, hogy éppen most mosolyog majd rád a szerencse, mivel ennek a 3 csillagjegynek szinte az ölébe hullik a pénz. 

Bika 

Ebben a hónapban sok szerencse ér, a karriered pedig valósággal virágozni fog. Sokat dolgoztál, novemberben ezt a melóhelyeden is elismerik, így hamarosan fizetésemelést vagy extra jutalmat kaphatsz. Bár rendben vannak a kiadásaid, azért sosem árt felkészülni a váratlan eseményekre, szóval ne szórd el az összes pénzt. 

Skorpió

Az utóbbi időben több üzleti projektbe is belekezdtél, ha pedig vállalkozó vagy, akkor új megállapodásokat kötöttél. Sok munkát, pénzt fektettél be, ebben a hónapban pedig végre megérkeznek az első bevételeid. Bár keményen megdolgoztál a pénzért, azért nagyon jól esik majd a dolog. 

Halak

Az elmúlt hónapok nem voltak könnyűek, és sokszor azt érezted, hogy már sosem oldódnak meg az anyagi gondjaid, hiszen mindig jött valami váratlan kiadás. Van egy jó hírünk, mivel novemberben minden pénzzel kapcsolatos probléma megoldódik. Váratlanul egy nagyobb összeghez juthatsz, de az sem kizárt, hogy fizuemelést kapsz.