Az asztrológia nagyon érdekes dolog, hiszen a horoszkópunk számos tulajdonságunkért felelős lehet, de azt például tudtad, hogy a csillagjegyednek szerencseszáma is van? Bizony, máris megtudjatok, melyik zodiákusnak, melyik számok hozhatnak szerencsét. 

Kos 

Mivel a Mars az uralkodó bolygója ezért a Kos általában nagyon ambíciózus és motivált. A szerencseszáma a 6, ami garantálja számára az anyag sikert. A 9-es is nagy szerencsét hozhat neki az életben, ez a szám ugyanis a megújulás és a lelki növekedés szimbóluma.

Bika

A Vénusz uralta Bika nagyon szereti a fényűző dolgokat és általában gazdagságra vágyik. Az 5-ös és a 6-os számok szerencsét és anyagi jólétet garantálhatnak neki az életben. 

Ikrek

Az Ikrek nagyon intelligens jegy, de közben elég változékony is. Szerencseszámnak az 5-ös számot tekintik, mivel ez táplálja energikus és okos természetüket. 

Rák

A Rák talán a legérzelmesebb mind közül, szerencseszáma pedig a 2, ami a kapcsolatok erejét jelképezi. A Ráknak nagyon fontos a család és a társas kapcsolatok, a 2-es szám pedig annak a szimbóluma, hogy nem különösebben szeret egyedül lenni. 

Oroszlán

A karizmatukus Oroszlánt a Nap uralja, az állatövi jegyek természetes vezetjének tartják, ezért a szerencseszáma mi más is lehetne, mint az 1. Céljuk, első emberként vezetni a falkájukat, továbbá fontos nekik, hogy pozitív hatást gyakoroljanak másokra. 

Szűz

A Szűz az, aki mindig odafigyel a részletekre, nagyon gyakorlatias, talán egy kicsit perfekcionista is. A szerencseszáma a 3, ami sok szeretetet és szerencsét hozhat neki az életben. 

Mérleg

A Mérleg természetéből fakadóan az egyensúlyra törekszik, mindenben a szimmetriát keresi. Ezért a szerencseszáma a 7-es, ami abban segíthetneki, hogy mindig a békében maradhasson önmagával. 

Skorpió 

A Plútó által uralt Skorpiónak a 8-as a szerencseszáma. Ez a vízjegy egy kicsit félreértett, közben pedig nagyon intenzív, a 8-as szám pedig intuitív és intelligens természetük szimbóluma. 

Nyilas 

A kalandokat kedvelő Nyilas állandóan keresi az izgalmat, a szerencseszáma pedig a 3. Ez a szám ugyanis kapcsolatban áll szorgalmas, de kalandor természetükkel. 

Bak

A Bakhoz a 4-es szám kapcsolódik, ami kiemeli stabilitását és őszinteségét. Ez a szám a Bak felelősségvállalási igényét is szimbolizálja. 

Vízöntő 

A Vízöntő általában nagyon progresszív, gyakran talál ki új dolgokat. Szerencseszáma a 11-es, ami rengeteg szerencsét és szeretetet hozhat neki az életben, mivel nagyon jól passzol az ambícióikkal és álmaikkal.

Halak 

Ezt a mélyen meditatív jelet a 7-es szerencseszám szimbolizálja. Ez a vízjel igencsak változékony hajlamú, de általában nyugodt természet, aki nagyon intuitív. A 7-es szám pont ezeket a tulajdonságokat emeli ki. 

(via)