A különleges bolygóállásnak köszönhetően egy-egy csillagjegy számára az ismerkedés nem lesz nehéz a hónap első felében, ugyanis mindenki keresi majd a társaságukat.

De az élet egyéb területein is könnyen átviszik a saját akaratukat másokon, és ezzel a lehetőséggel most érdemes is élni.

3 csillagjegy, aki mindenkit lenyűgöz

Rák

A karrieredben olyan változások következnek be, amikre nem is számítasz. Ha régóta gondolkozol, hogy új vállalkozásba kezdenél, akkor itt az ideális pillanat. Sokan megpróbálnak majd tanácsot adni, de mindig a saját megérzéseidre hallgass. A kisugárzásod most megnyitja azokat az ajtókat is, amiket korábban zárva találtál.

Szűz

A Jupiter hatalmas önbizalmat ad, így a tárgyalásokon senki nincs, ami meg merné kérdőjelezni az állításaidat. Több pénzt kell költened a családodra vagy a barátaidra egy váratlan esemény miatt, de később ez többszörösen megtérül majd. Társasági életre van szükséged, és ki tudja? Talán még a nagy Ő-vel is összefuthatsz.

3-csillagjegy-cosmopolitan.hu
Forrás: Shutterstock

Bak

Sikerül helyreállítanod a családi békét, ami már jó ideje nem volt tökéletes. A pároddal a legszebb heteket élhetitek át, de ha a baráti társaságodban volt konfliktus, most azt is elsimíthatod. A kommunikációd mindenkit meggyőz, egyszerűen nem tudnak rád haragudni.