A horoszkóp szerint a zodiákus 12 tagjából mindössze ez a 3 csillagjegy lesz akkora mázlista, hogy megszabadulhatnak a gondjaiktól, és végre hátra dőlve élvezhetik az életet.

Nyilas

A türelmed és a kitartásod, elnyeri méltó jutalmát, Nyilas. Most főleg arra van lehetőség, hogy búcsút ints az anyagi vagy akár a munkahelyi problémáidnak. Leginkább a barátaid azok, akik rengeteget tehetnek érted, ezért érdemes lehet megosztani velük a gondjaidat, mert bár nem gondolnád, de támogathatnak azzal, hogy bölcs tanácsokat adnak, vagy akár konkrét segítséget is nyújthatnak, így ne félj megnyílni előttük, bármilyen nehézséggel is küzdj.

Kos

A november édes és bájos hónap lesz számodra, Kos, már csak azért is, mert a napokban búcsút inthetsz néhány nyomasztó gondodnak. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy megosztod a bajaidat a családoddal és a barátaiddal, mert most elsősorban ők lehetnek a segítségedre. De neked is lesz egy nagy ötleted, mert váratlanul megvilágosodsz, és rájössz, mi tehetnél annak érdekében, hogy megszabadulhass egy talán  régóta kínzó problémádtól.

Oroszlán

Nagyon intuitív leszel Oroszlán a következő napokban, és ez a te nagy szerencséd, mert így az univerzum jóformán kézen fogva vezethet el téged a gondjaid megoldásához. Merj bízni a megérzéseidben, ne kételkedj abban, hogy őrültség-e az, amit csinálsz, és figyeld meg: csodával határos módon szabadulhatsz meg a téged kínzó nehézségektől. Váratlanul még az anyagi problémáid is megoldódhatnak.