A változás az élet sója – ahogy mondani szokás. Lehetőséget ad a fejlődésre, a tanulásra és az élmények begyűjtésére, szóval ne félj tőle! Egy-egy csillagjegy szempontjából most kifejezetten előnyös a bolygók állása.

A héten az önismeretre érdemes a legtöbb időt fordítani, de ez nem azt jelenti, hogy a társasági programokról le kell mondani!

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a héten

Oroszlán

Az utóbbi időben talán kicsit komorabb volt a hangulatod, de ennek a héten vége szakad. Ez most nem az álmodozások ideje, ha előrelépést akarsz elérni az életed minden területén, azért neked is tenned kell – viszont az eredmény sem fog elmaradni. Ne zárkózz be, egy halloween-buli most tényleg fel fog dobni!

Halak

Fontos, hogy segíts másokon, neked ez egyébként is lételemed, most viszont magadra kell koncentrálnod. A héten olyan döntéseket hozol meg végre, amiket régóta halogatsz, pedig hosszú távon is pozitív irányba befolyásolják az életed, nincs mire várni. Koncentrálj magadra, és hallgass a megérzéseidre!

Bak

Hajlamos vagy mások számára áthatolhatatlan falakat építeni magad köré. Vágysz a szeretetre, de sokáig nem engedsz a közeledbe olyanokat sem, akik komolyan érdeklődnek irántad. Ha a héten sikerül egy kicsit megnyílnod, akkor olyan kapcsolat kezdődhet valakivel, aki talán életed hátralévő részében mindig ott lesz melletted.