Egy ajtó bezárul, de egy másik kinyílik. Lényegében ezt hozza el az október 28-ai részleges holdfogyatkozás a Bikában. Ne feledd, hogy a telihold idején mindig nagy kinyilatkoztatások történnek, jönnek a sokkoló felismerések és események, de ezek a te céljaidat és fejlődésedet szolgálják. A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek alaposan megváltoztatja az életét a holdfogyatkozás:

Bika

Nem is volt a kérdés, hogy itt vagy, ugye Bika? Hiszen a te jegyedben kerül sor a holdfogyatkozásra. Jó lesz, ha becsatolod a biztonsági övedet, mert rázós út előtt állsz. Azok a kapcsolataid, amik az utóbbi időben megromlottak - legyenek baráti kötelékek vagy párkapcsolat -, most véget érnek. Szerencsére nem leszel túlságosan szomorú, mert te is akarod a változást. A következő napokban sokkal erősebb leszel, tisztábban fogod látni a jövődet, és készen állsz olyan dolgokat is meglépni, amikhez korábban nem volt bátorságod.

Rák

A baráti kapcsolataid teljes átalakuláson mentek keresztül, Rák. Meglehet, hogy teljesen lecserélődik a baráti köröd, és a régiektől búcsút veszel, de ezzel együtt rengeteg újjal leszel gazdagabb. Egyszerűen most kezded igazán látni, mire van szükséged, és kik az igazi barátok. Ám nemcsak a kötelékeid változhatnak meg, hanem a lakóhelyed vagy munkahelyed is. Készen állsz szakítani mindazzal, ami nem tesz boldoggá, és merészen beleugrasz egy új életbe. Hajrá!

Mérleg

Itt egy jó hír, Mérleg: a karmikus mérleged végre egyensúlyba kerülhet. A holdfogyatkozás egy utolsó lehetőséget kínál a megbocsátásra, a jóvátételre, hogy megtegyél valamit. Amint erre sor kerül, olyan érzésed lesz, mintha újjászülettél volna. Bátran hátat fordítasz a régi életednek, és úgy döntesz: egy teljesen újat kezdesz, és ez akár helyváltoztatással is járhatsz. Érezni fogod, hogy amin a következő napokban átmész, az lehetőség egy második esélyre. Ne habozz élni vele!