A hétvégi horoszkóp szerint a 28-ai holdfogyatkozás megváltoztatja a zodiákus tagjainak szerelmi életét.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Érezhetően egyre jobban imádjátok egymást a szerelmeddel, és kezdenek is komolyra fordulni köztetek a dolgok. A romantikus vacsik és a párás szexélmények nemcsak közelebb hoznak titeket, hanem lehetőséget teremtenek arra is, hogy megálmodjátok a jövőtöket. A szinglikre most könnyen rátalálhat a szerelem, ha kimozdulnak otthonról.

Bika

Egy részed szeretné szüneteltetni a kapcsolatot, hogy kicsit összeszedhesse magát, kiderítse mit akar. Ha tényleg erre vágysz Bika, tedd ezt, de tisztázd az elképzeléseidet a pasiddal. Az egyedülállók pedig egy előrehozott halloweeni bulin vagy más összejövetelen megismerkedhetnek egy olyan pasival, aki tökéletesnek tűnik számukra.

Ikrek

A hétvégi bolygóállások arra sarkallnak, hogy változtatásokat hajts végre a szerelmi életedben. Szingliként hajlandó leszel randira menni, amit nem is fogsz megbánni! Párban élőként most ultimátumot adhatsz a pasidnak, mivel fél lábbal már kint vagy a kapcsolatból, és elég nagy gesztusra lenne szükség tőle ahhoz, hogy maradásra bírjon.

Rák

A napokban végre valahára meggyógyulhat az összetört szíved. Ezt mindenképpen önmagadnak köszönheted, ugyanakkor egyesek Rákok segítséget kapnak egy olyan pasitól, aki tényleg más, mint a többi, és neki újra megmernek nyílni. A párban élők jól teszik, ha nem maradnak otthon, hanem új élményeket szereznek, akár a közös barátaik társaságában. Jót fog tenni a kapcsolatuknak.

Oroszlán

A lelked mélyén érzed: leáldozóban van a kapcsolatod. Valószínűleg a hétvégén jöhet meg a bátorságod ahhoz, hogy véget vess neki, miután nem reagál megfelelően a tesztjeidre a pasid. A szingli Oroszlánokat  valósággal üldözi egy srác a szerelmével. Mi lenne, ha adnál neki egy esélyt?

Szűz

A hétvégén megváltozhat a szerelemhez, illetve a párkapcsolatodhoz való hozzáállásod. Szingliként most hajlamos lehetsz magadba fordulni, ami akár jól is elsülhet, ha ez arról szól, hogy megtanulj egyedül is boldog lenni. Párban élőként pedig egyre jobban eltávolodsz a pasidtól, és bezárod előtte a szívedet. Akkor miért vagy még vele?

Mérleg

Készen állsz a következő szintre, Mérleg? Romantikus kirándulások és szerelmeskedések után úgy dönthettek Mr. Biggel: jöhet az esküvő vagy a családalapítás. A szinglik pedig bátorságot kapnak ahhoz a csillagoktól, hogy merjenek pasizni vagy felfedjék érzéseiket annak, aki régóta tetszik nekik.

Skorpió

A napokban a csajokkal fogsz lógni egy előre hozott halloweeni bulin vagy egy izgalmas őszi programon. Nagyon helyes, így legalább lehetőséget adsz a szerelemnek, hogy rád találjon. A párban élők is úgy döntenek, hogy elmennek szórakozni, és feldobják a napjaikat néhány új, különleges élménnyel.

Nyilas

Független lélek vagy, és ha szerelmes vagy, imádod a pároddal való együttlétet, de most előfordulhat: egyszerűen egyedül akarsz lenni a gondolataiddal. Talán jót is fog tenni nektek egy kis távolság, és utána sokkal jobban akarjátok majd egymást. A szinglik késztetést érezhetnek arra a hétvégén, hogy visszatérjenek az exükhöz. Biztos ezt akarod, Nyilas?

Bak

A munkával kapcsolatos stressz eléggé lehúz téged, és nincs kedved romantikázni. Bár az még a jobbik eset lenne, de most hajlamos lehetsz Mr. Bigen vezetni le a feszültséget, és bizony nem szexszel. Amennyiben úgy érzed, nem tudsz vele higgadtan beszélni, akkor tölts több időt külön, viszont jobb lenne, ha nem távolodnál el tőle teljesen.

Vízöntő

Ideje továbblépni? Mivel a Szaturnusz retrográd kritikus fokon ül a jegyedben, a kérdés egyre gyakrabban merülhet fel benned. Lehet, hogy ideje elengedni az elvárásokat, és hiteles, természetes kapcsolatra törekedni a pasiddal. Ha pedig úgy érzed, nem fog menni, akkor ne raboljátok egymás idejét.

Halak

Halakként mester vagy az érzelmek elrejtésében. De vedd figyelembe, hogy még te sem tudod örökké eltitkolni őket, különösen olyan elől, aki ismer téged. Ideje beszélned arról, ha nem vagy boldog a pasid mellett. Ha szingli vagy, de még a sajog a szíved, akkor sem kellene úgy tenned, mintha minden rendben lenne. Nyugodtan lehetsz magad alatt!