A változékony természetű Halak nagyon szeret álmodozni, éppen ezért olyan partnert keres, aki támogatja őt ebben. Mutatjuk, ez a 3 csillagjegy lesz az, aki fixen szuperül ki jön majd vele. 

Rák 

A Rák, akárcsak a Halak vízjegy, így ez a kapcsolat nagyon békés lehet. A Rák és a Halak kiválóan képes egymással kommunkálni, ráadásul egyikőjüktől sem áll távol a spiritualitás, szóval még ebben a témában is képesek lehetnek egymásra hangolódni. Ők ketten nagyon érzelmes típusok, pontosan tudják, hogyan kell megnyugtatni és támogatni a másikat, párusok éppen rátalálhat a tökéletes harmóniára. Az egyetlen kvázi vitaforrás az lehet köztük, hogy a Halak nyugodtabb, alkalmazkodóbb természet, míg a Rák inkább temperamentumos. Azonban, ha ezeket a tulajdonságokat képesek egyensúlyba hozni, akkor kiváló kapcsolat lehet az övék. 

Szűz 

A Halak-Szűz párosítás kiváló példa arra, hogy az ellentétek tényleg vonzzák egymást. A Szűz egy kicsit földhözragadtabb jegy, ám ezzel segíthet a Halaknak néha visszatérni a valóságba. Érzelmileg általában összhangban vannak, tele vannak szerénységgel és önzetlenséggel, folyamatosan készen állnak arra, hogy másokon segítsenek. Ha egyesítik az erejüket, akkor annak eredménye egy nagyon tartalmas és gyümölcsöző kapcsolat lehet. 

Skorpió 

A Halak és a Skorpiók nagyon sok mindenben hasonlítanak, ugyanis mind két jegy szülöttei általában nagyon intuitívak és könnyen átlátnak másokon. Együtt empatikus és támogató kapcsolatot alakíthatnak ki, amely mély érzelmeken alapul. Ha megtanulnak türelmesnek lenni egymással, akkor nagyon sok, boldog évet tölthetnek együtt. 

(via)