Nem tudtál még túllépni az exeden? Kész szerencse, ha ennek a há3om csillagjegynek valamelyike vagy, őket ugyanis nagyon szeretnék visszakapni az exeik.

Kos

Ne lepődj meg, mostanában nagyon fura dolgok fognak veled történni, ám ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy azok rosszak. Éppen ezért hiába lepődsz meg azon, hogy az exed ismét látni akar, a kíváncsiságod bele fog vinni ebbe a régi-új kalandba. Itt az ideje, hogy újra átgondold, megérte-e kidobni azt a pasit, aki még ennyi idő után is csak veled szeretne lenni.

Szűz

Számodra az a gondolat, hogy az exed újra össze akar jönni veled, az év legjobb viccének tűnhet. Ma már látod, hogy nagyon toxikus volt ez a kapcsolat, és hogy egyáltalán nem tesz neked jót, amikor vele vagy. Éppen ezért, te valószínűleg nem döntesz majd a békülés mellett, ettől függetlenül egy rövid ideig belemész majd a játékba.

Skorpió

Elhisszük, hogy még mindig nagyon fáj, amikor az exed összetörte a szívedet. Most azonban teljesen más a felállás, ő szeretne visszakapni téged. De az egyedül töltött idő alatt megerősödtél, és egy igazi harcossá váltál, aki semmilyen módon nem szeretné, ha ez a személy ismét közel lenne hozzá. Neked természetesen nem múltak még el az érzéseid, és a lelked mélyén ragaszkodsz hozzá. Ez a döntés most csak a tied. Vizsgálj meg minden lehetőséget.

via