3 csillagjegy számára ez a hét nagyon sikeres lesz!

Vízöntő

Ezen a héten a Vízöntőknek lehetőségük van arra, hogy a Hold támogatásával derítsék ki, hogy valójában mit akarnak és mire van szükségük. Ennek köszönhetően, az igényeid és prioritásaid most különösen világosak és intenzíven teljesülnek. Most van itt a tökéletes alkalom arra, hogy döntéseket hozz és kockázatot vállalj. Mivel megfelelően tudod értékelni és értelmezni az élet által küldött jeleket, használd ki ezt a fázist arra, hogy tisztázd a céljaid és vágyaid. 

Bika

A Bikák inspiráló és motiváló hetet élnek meg, amely során mindent kézben tartanak. Intuitívan egyensúlyban van a nyugalom és az munka anélkül, hogy állandóan gondolkodnod kellene, hogyan csináld jól a dolgodat. Kiegyensúlyozott természeted ezen a héten nagyon pozitív hatással van a környezetedre. Ebben az időszakban kifejezetten jól látod majd a képességeidet, és azt is, mikor miből kell erőt merítened. 

Skorpió

A Skorpiók számára a Nap energiája a jegyükben ezen a héten különösen inspiráló és motiváló. Rugalmas vagy és többnyire jó hangulatod van egész héten. Még ha a környezetedben néhányan lehangoltnak és depressziósnak is érzik magukat, rád ez nincs hatással, nem tud befolyásolni. Pozitív kisugárzásod és energiád segíthet másoknak lendületet adni a nehéz időkben. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy sikeresen előmozdítsd saját projektjeidet és terveidet. 

via