A mai nappal kezdetét veszi a Skorpió időszaka, ez pedig egy igencsak intenzív hónapnak ígérkezik, 3 csillagjegy például kapásból már ezen a héten sorsfordító döntést fog hozni a párkapcsolata terén. Te köztük vagy? 

Kos 

A Skorpió szezonja most lángra lobbantja benned a vágyat, hogy végre jó irányba változtass magadon. Ha párkapcsolatban élsz, akkor valószínűleg erős köztetek a kötelék, de időnként mégis azt érzed, valami nem stimmel. Ez az időszak azonban most remek lehetőséged biztosít neked arra, hogy kifejezd a gondolatait, hogy megfogalmazd, mire is vágynál pontosan. Bátran mondd e a párodnak, hogy szeretnél vele több időt eltölteni, sőt akár egy közös kiruccanás ötletét is felvetheted, hidd el rátok fér a kikapcsolódás. 

Bika 

Egyik pillanatról a másikra eszmélsz rá, hogy sürgősen változtatnod kell, máskülönben lehet, hogy elveszted a pasidat. Mostanában nagyon ingerlékeny voltál és sokszor rajta vezetted le a feszkót, neki pedig ez egyértelműen nem tetszett. Most már te is látod, itt az idő, hogy változtass a hozzáállásodon, mert mélyen legbelül tudod, ez az egyetlen esélyed, hogy megmentsd a kapcsolatod. 

Vízöntő 

Már egy ideje ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy a pasiddal nem is igazán illetek össze, de egyelőre egyikőtök sem merte kimondani, vége. Benned azonban most nagyon megváltozott valami, végre úgy érzed, te is és persze ő is megérdemlitek a boldogságot, viszont nagyon úgy fest, hogy azt külön utakon fogjátok majd megtalálni. Persze szakítani egyáltalán nem könnyű, de hosszú távon valószínűleg mindkettőtöknek ez lesz a nyertes megoldás. 

(via)