A horoszkóp szerint elkezdődött a visszaszámlálás 3 csillagjegy számára, akiknek hamarosan véget ér a régi élete, és utána kezdetét veszi egy valóra vált álom. Görgess lejjebb, és csekkold október hónap mázlistáit: 

Kos

Fantasztikusan érzed magadat a hónapban, és mágnesként vonzod a pasikat. Szingliként ez rendben is van, hiszen nagy az esélye annak, hogy megismered életed nagy szerelmét. Ám ugyanez történhet a párban élőkkel is, akikre így viszont előbb egy fájdalmas szakítás vár, de legalább az igaziért! Ám nemcsak a pasiddal, hanem a munkahelyeddel is leszámolhatsz, mert úgy érzed többre vagy hivatott, és jobbat érdemelsz! Így is van, és épp ezért fogod megtalálni álmaid lehetőségét!

Mérleg

Meglepő fordulatot vehet a szerelmi életed. Hirtelen a pasid előrukkolhat a házasság, esetleg a babaprojekt ötletével. Még nyitott is lennél rá, csakhogy a karrieredben épp az áttörés küszöbén állsz vagy munkahelyváltást tervezel. De ne aggódj Mérleg, mert, ha valaki képes megküzdeni a túl sok jó dologgal az életében, akkor az te vagy! A szinglik is örülhetnek, mert hamarosan megismernek valakit, aki hevesen megdobogtatja a szívüket, és talán olyat érezhetnek, amit eddig még sosem!

Bak

Kellemes meglepetéseket tartogat számodra az október, kedves Bak. Végre van bátorságod megmutatni, ki vagy te igazán, és ez bizony rajongótábort hozhat, meg esetleg befektetőket, akik szívesen pártolnák a művészetedet vagy éppen a szépségedet! Jöhet a hírnév és a csillogás? Mások számára az elmúlt hónapok munkája megtérül, és akár egy saját kis birodalmat is felépíthetnek. Az egyedülállók pedig megismerkedhetnek egy igazán különleges személlyel, aki még a tökéletesnél is tökéletesebb lesz!