Október 23-án beköszöntött a Skorpió hava és egészen november 21-ig élvezheted a lendületes, szenvedélyes energiáját, ami arra késztet, hogy kiállj magadért, a vágyaidért, és meg merd mutatni magadat a világnak. Ez a vad kalandok és a forró szexélmények ideje. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy különösen örülhet, mert az elkövetkezendő hetekben valóra válnak az álmaik.

Bika

Nemcsak a Skorpió hava miatt alakulnak varázslatosan a következő heteid, hanem az október 28-ai holdfogyatkozás miatt is, ami a te jegyedben következik be, kedves Bika. Miután átgondolod, mit is akarsz igazából a pasidtól vagy a melóhelyeden, úgy dönthetsz: ledobod a bombát és kimondod, amire vágysz. Most mindent egy lapra teszel, és előléptetést kérsz, feldobod az eljegyzést, esetleg a külföldre költözés ötletét, attól függően, mire vágysz a legjobban. A csillagok csak annyit mondanak: kifizetődik a bátorságod.

Vízöntő

Régóta vágysz előléptetésre vagy saját vállalkozásra, Vízöntő? Jó lenne, ha már elismernék a művészetedet? Nos, ez esetben bizonyára örömmel fogod olvasni, hogy eljött a te hónapod! A melóhelyeden végre felfedeznek, és megkapod a neked járó megbecsülést, valamint előléptetést, és kis szerencsével a bónuszt is. Ha pedig a saját birodalmadat építenéd, ahhoz is meg fogod kapni a lehetőséget, hogy megtehesd!

Skorpió

Üdv a szezonodban, Skorpió! A hónapban mágnesként tapadnak rád az emberek, így ha még hiányolod a Nagy Ő-t az életedből, jó esély van arra, hogy végre megismered! Párban élőként ugyancsak kifizetődőnek bizonyul a kitartásod, és megadhatja neked a szerelmed azt, amire vágysz. Van még valamilyen meg nem valósult álmod? Ha igen, akkor most érdemes lépéseket tenned érte, mert megkapod a szükséges támogatást a csillagoktól ahhoz, hogy megvalósítsd őket.