A hétvégi horoszkóp szerint november első hétvégéje a romantika és az őszinteség jegyében telik a párban élőknél, miközben néhány szingli a hódító képességeit gyakorolja. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ugyanaz a srác tetszik neked és a barátnőidnek, akivel egy buliban vagy a melóhelyen ismerkedtetek meg, ezért úgy döntötök: versenyeztek, kinek sikerül meghódítani. Viszont most a párban élőknek is oda kell tenniük magukat, ugyanis a pasijukkal kissé ellaposodott a kapcsolatuk, és fel kellene pörgetni.

Bika

Bár általában szeretsz csendes és visszafogott imázst fenntartani, most szakítani fogsz ezzel a modoroddal, és te leszel a hétvégén a legrámenősebb csillagjegy. Erőfeszítéseid ki is fizetődnek, akár szingli, akár párban élő vagy, és megkapod a pasit, illetve újra magadba bolondítod.

Ikrek

Akár romantikus andalgásra mentek az erdőbe vagy bekuckózós film maratont tartotok a szerelmeddel, nagyszerűen fog telni a hétvégétek, és pont úgy alakul minden, ahogy tervezitek. A szinglik most a romantikus regényekben élik szerelmi életüket, ami meghozhatja a kedvesüket az ismerkedéshez.

Rák

Meghitt kirándulásra, kempingezésre, filmnézős délutánra számíthatsz a szerelmeddel. Ennél romantikusabb már nem is lehetne. Egész hétvégén dúlni fog a love, bárhol is lesztek. Az egyedülállóknak az egyik barátjuk mutathat be egy izgalmas személyt, akivel szeretnének közelebbről is megismerkedni.

Oroszlán

Valamivel nagyon felhúzhat a szerelmed, kedves Oroszlán. Próbálj meg nem ösztönből cselekedni. Nyugodj meg, és amikor készen állsz, akkor beszéljetek, mert az egyszer s mindenkorra megoldhatjátok a problémát. A szinglik legyenek óvatosak, mert a hétvégén most főleg csak a komolytalan pasik próbálkozhatnak be náluk.

Szűz

Bár tudod, mit szeretnél a kapcsolatban, nem mered bedobni a pasidnak, mert attól tartasz, hogy elhagy vagy összevesztek. A csillagok azt üzenik: nézz szembe a tényekkel. Jobb lenne most tisztázni a dolgokat a jövővel kapcsolatban, nehogy beleragadj egy időrabló kapcsolatba.

Mérleg

Megjön a bátorságod ahhoz, hogy őszintén beszélj Mr. Biggel, és azt is tisztázd, merre tart a kapcsolatotok. Lesz is egy tökéletes alkalom a lelkizéshez, szóval, hajrá, Mérleg! Ha szingliként régóta szemezel egy pasival vagy kinézted őt a társkeresőn, akkor itt az idő: írj rá vagy hívd el személyesen randizni!

Skorpió

Ne bújj el, amikor a szerelmeddel olyan helyzetbe kerülsz, hogy valami nagyon fontos dologról kellene beszélnetek. Meglehet, kellemesen fogsz csalódni benne és az egész helyzetben. Az egyedülálló Skorpiók egész hétvégén élvezhetik a könnyed flörtöket, amik rendesen felturbózzák az önbizalmukat.

Nyilas

A hétvége első fele nem alakul fényesen, mert sikeresen összeveszhettek Mr. Biggel valami banális dolgon. De utána ugyanilyen gyorsan kibékültök, és onnantól kezdve úgy imádjátok egymást, mint akik aznap jöttek össze. A szingliknek megéri kimozdulniuk otthonról, mert váratlan helyen futhatnak bele a leendő pasijukba.

Bak

Nem szereted szóvá tenni a problémáidat, de most megjön hozzá a bátorságod. Tudod, hogy szól a mondás: aki mer, az nyer. Nem fogod megbánni, hogy beszéltél az imádottaddal a gondjaidról. A szinglik sokat tanultak az elmúlt időszakban a hibáikból, és talán lassan készen állnak az ismerkedésre.

Vízöntő

Megéri buliba menned Vízöntő, de legalábbis kimozdulni otthonról, mivel most társaságban van a legnagyobb esélyed a bepasizásra. A párban élő Vízöntők pedig odáig lesznek, mert a szerelmükből előbújik az álompasi, aki most jóformán mindenre hajlandó a jegy szülötteiért. Varázslatos hétvége elé nézel!

Halak

Ez egy kiváló hétvége az őszinte beszélgetésekhez. Jót fog tenni a kapcsolatodnak, ha egy esti borozgatás közben megvitatjátok az érzéseiteket és a jövővel kapcsolatos terveiteket is. Szingliként végre megérik benned a vágy, hogy újra ismerkedni kezdj. Csak bátran, kedves Halak!