Megérkezett az ősz, ami az egyik legalkalmasabb időszak, ha szeretnétek bekuckózni otthon. A ködös, esős, szeles napokon nincs is jobb, mint egész nap a kanapén pihenni, meginni egy finom kávét és romantikus filmeket nézni. Ha nem tudjátok, hogy mit nézzetek, akkor most adunk pár tippet! 

Bíbor Szívek 

A Netflix saját gyártású filmje Cassie és Luke bonyolult kapcsolatáról szól. Cassie pincérnőként dolgozik, de mindig is arra vágyott, hogy énekelhessen, így várja a nagy pillanatot. Munka közben megismeri Luke-ot, a pasi megpróbál vele flörtölni, de Cassie hamar közli vele, hogy nem érdekli. Ennek ellenére pár nap múlva mégis összeházasodnak, mivel a gyors esküvő mindkettőjüknek megoldja az anyagi gondjait. Luke hamarosan visszautazik Irakba, míg Cassie dolgozik tovább. Tartják a kapcsolatot, és a dolgok jól alakulnak egészen addig, amíg Luke életveszélyesen megsérül, ez pedig felborít mindent. 

Nálad vagy nálam? 

Debbie és Peter már régóta barátok és több ezer kilométer választja el őket egymástól. Debbie egyedül neveli a fiát, Jacket, de a mindennapi teendők eléggé kifárasztják. Peter felajánlja neki, hogy egy hét erejéig cseréljenek otthont. Debbie hamar felveszi New York ritmusát, és még egy helyes pasival is megismerkedik, Peter legnagyobb bánatára. Hamarosan rádöbbennek, hogy lehet több van köztük, mint barátság. 

A tökéletes párosítás 

Lola Los Angelesben él, és egy borokkal foglalkozó cégnél dolgozik. Eddig minden jól alakult az életében, de egyre jobban bosszantja, hogy a főnöke nem ismeri el a teljesítményét. Ezért felmond, saját céget alapít, és eldönti, hogy megszerez ügyfélnek egy híres ausztrál borászatot. Ehhez viszont át kell utaznia a fél világot, és még a családi borászat tulajdonosait is meg kell győznie. A dolog nem egyszerű, pláne, hogy megismeri Maxet, így csak még bonyolultabbá válik.  

Két világ között 

A romantikus film egyszerre szívszorító és szívmelengető. Két idővonala van, az egész egy utóbalesettel kezdődik, amiben Skyler, Tessa szerelme az életét veszti, miközben a lány életben marad. Ezután Tessa visszaemlékezésein keresztül bepillantást nyerhetünk a kapcsolatukba. Időközben Tessával a jelenben egyre több furcsa dolog történik, mialatt próbálja feldolgozni a szerelme elvesztését, és visszatérni az életbe. 

A fiúknak, akiket valaha szerettem 

A Jenny Han azonos című regényéből készült film kifejezetten könnyed, így tökéletes, ha szeretnétek kikapcsolódni. Lara Jean a szerelmet mindig csak távolról ismerte, 5 fiúba volt eddig szerelmes, és mindegyiknek írt egy levelet, de sosem volt bátorsága őket odaadni. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a húga, Kitty elküldi őket, így a fiúk megtudják Lara Jean érzéseit. Elszabadul a káosz, így Lara Jean és Peter megegyeznek, hogy elkezdenek "járni". Persze a kamukapcsolat nem lesz bonyodalmaktól mentes, és idővel arra is rá kell döbbeniük, hogy annyira nem is kell megjátszani magukat. A jó hír, hogy van folytatás is, ha nem láttad még a filmeket, akkor semmiképp se hagyd őket ki!