Itt az ősz, a Netflix pedig izgalmas filmújdonságokkal készült. Egyértelmű, hogy az október egyik legjobban várt filmje a Fair Play vagyis a Mindent szabad! Ha még nem láttad a filmet, akkor elmondjuk róla a legfontosabb infókat! 

Imádja a net a Netflix új thrillerét

A Mindent szabad sztárja Phoebe Dynevor, aki Daphne Bridgertont alakította és Alden Ehrenreich, a színészt idén nyáron láthattad például az Oppenheimerben. A történet egy párról szól, akik titkos viszonyt folytatnak a munkahelyükön. Ám a kapcsolatuk sokkal több, mint alkalmi szex, annyira komolyan gondolják, hogy már a házasság is szóba került. Minden tökéletes alakult, amíg Emilyt elő nem léptetik, ekkor teljesen felborul a kapcsolatuk dinamikája.

Szépen lassan teljesen felborul a rendszerük, mivel Emily többet keres, mint a pasija, ráadásul az előléptetés után ő lesz Luke főnöke. Luke eleinte örül a szereleme sikereinek, de ezt hamar felváltja a féltékenység és az önzés, ami újabb problémákat generál. A Netflix filmjében szexi jelenetekből sincs hiány, hiszen a főszereplők kapcsolata igazán szenvedélyes. 

A filmet Chloe Domont rendezte, aki az interjúk során elárulta, hogy szándékosan helyezte el a szereplőket a pénzügyi világba. Szerette volna bemutatni, hogy mi történik, ha a hatalmi dinamika felborul, de úgy, hogy a nő kerül magasabb pozícióba. 

Úgy gondoltam, a pénzügyi világ remek hátteret jelent, mert nagy a tét, így megérett a drámára. Beépül a kapcsolat mérgező hatásába, és fordítva

– árulta el a rendező egy interjúban. 

Phoebe Dynevor szintén beszélt a film alaptémájáról, elárulta, hogy szerinte ez gyakori konfliktus a kapcsolatokban, ő legalábbis többször találkozott vele a környezetében. 


Via