Sokan rajonganak a Heartstopper, vagyis a Fülig beléd zúgtam című sorozatért. Eddig két évad jelent meg, most pedig jelentette a Netflix, hogy hamarosan érkezik a következő. 

Elkezdték forgatni a Netflix népszerű sorozatának az új évadát 

Már korábban kiderült, hogy a Netflix újabb évadot rendelt be Fülig beléd zúgtamból. A sorozatot sokan követik, így a rajongók örültek a bejelentésnek. Ám a forgatást egészen idáig hátráltatta a színészek és az írók sztrájkja, ezért a rajongók elkezdtek aggódni. 

Szerencsére már nem kell sokat várni, mivel a Netflix elárulta, hogy elkezdték a forgatást. Így a sztrájk befejezése után szinte azonnal munkába is állt a stáb. A 2. évad nagyon izgalmasan ért véget, így nem csoda, hogy a rajongók már várják a visszatérést. 

Az előrejelzések szerint a széria 2024-ben térhet vissza, a 3. évad premierje nagy valószínűséggel nyáron lesz, így a fanoknak még pár hónapot biztosan várniuk kell az új epizódokra. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a Heartstopper Alice Oseman nagysikerű könyvsorozata alapján készült. Az írónő összesen 5 regényt írt, így egy darabig még biztosan követhetjük a romantikus sztorit! 


Via