A rajongók már nagyon várták, hogy megérkezzen a David Beckham életéről szóló négy epizódból álló Netflix-sorozat. Nem okoztak csalódást a készítők, mivel sok titok kiderült a focista családjáról. Ennek ellenére vannak, akik szerint az egész csak színjáték. 

Sokan támadják David Beckhamet a dokusorozata miatt 

A Beckham a nézettségi lista elején áll, és egyre többen nézik meg a négy epizódból álló dokusorozatot, amiben többen között a házaspár a kapcsolatáról is vallott. Sok interjút adtak, Victoria Beckham pedig először beszélt David állítólagos viszonyáról.

Ennek ellenére sokan képmutatónak tartják a házaspárt. A kritikusok szerint David Beckham azt az érzetet kelti, mintha egyszerű ember lenne, pedig a valóságban igazi luxusban él a családjával. Nem is beszélve arról, hogy Brooklyn feleségének milyen vagyonos a családja. 

Mindketten olyan családból származunk, ahol nagyon keményen dolgoznak, mi a munkásosztályba tartozunk

– mondta az egyik epizódban Victoria. A kijelentésére még David is reagált és azt mondta, hogy legyen őszinte. A divattervező apjának egy Rolls Royce-ja volt, azzal vitte iskolába is. 

Sokak szerint nagyon képmutatóak, mivel átlagos embereknek akarnak tűnni, pedig nem azok. Éppen ezért ez az egész csupán egy színjáték. A kritikus, Ian Hyland fogalmazta meg ezeket a vádakat, aki szerint ez az egész csak marketingfogás. 

Bár sokan kritizálják a házaspárt, a rajongókat láthatóan meggyőzték arról, hogy tényleg a valóságot mutatták be. Többen leírták a közösségi médiában, hogy mennyire szoros a kötelékük, az őszinte interjúknak köszönhetően sokkal könnyebb hozzájuk kapcsolódni. 

Nézem a Victoria és David Beckham dokumentumfilmet, és most hirtelen hiszek a szerelemben

– üzente az egyik rajongó az X-en. 

Victoria Beckham nagyon fontos ebben a dokumentumfilmben. Sokat tanultam tőle az interjúknak köszönhetően

– köszönte meg a hírességnek az interjúkat egy másik netező. 


Via