Négy epizódból álló dokusorozatot készített a Netflix, amiben bemutatják David Beckham életét a gyerekkorától kezdve. Az epizódokban a sportoló a nehézségekről is mesél

David Beckham mentális egészségét nagyon megviselte ez az időszak

David karrierje remekül indult, hiszen generációja legjobb focistájának tartották már egészen fiatalon. De az 1998-as világbajnokság utáni időszak nagyon megviselte. Ebben az évben Anglia hamar kiesett, miután Argentína bűntetőkkel győzött az egyik meccsen. Ez azután történt, hogy David a pályán felrúgta Diego Simeone-t. Emiatt a focistát okolták az eredményért. 

David elárulta, hogy ez az időszak annyira megviselte, hogy képtelen volt enni vagy aludni. Depressziós volt, és borzasztóan szenvedett.

Azt hiszem, soha nem beszéltem róla, mert nem tehettem. Nehéz beszélnem arról, amin keresztül mentem, mert olyan szélsőséges volt. Az egész ország gyűlölt engem.

Elárulta, hogy nem sokkal a meccs előtt tudta meg, hogy Victoria várandós, így az Egyesült Államokba repült. Miután visszatért Angliába minden rosszabb lett, mivel szembesülnie kellett azzal, hogy mennyien hibáztatják. Annyira felerősödött a gyűlölethullám, hogy mindenhova elkísérték, mivel tartottak attól, hogy esetleg valaki megtámadja. 

Nehéz az utcán sétálni, és látni, hogy az emberek egy bizonyos pillantást vetnek rád, leköpnek, bántalmaznak, szembejönnek és kimondanak néhány dolgot. 

Davidet nyilvánosan zaklatták, ez pedig hatással volt a mentális egészségére, ez vezetett a depresszióhoz. Victoria elárulta, hogy borzalmasnak tartja, hogy senki, még a menedzsere sem védte meg a férjét, hiszen ekkor még csak 23 éves volt


Via