Sok izgalmas dolog történik mostanában Victoria Beckhammel és David Beckhammel. A tervező új parfümmel jelentkezett, emellett divatbemutatót tartott Párizsban. Davidnek pedig hamarosan érkezik a Netflixre a dokusorozata. 

Így randizik David és Victoria Beckham

Victoria az új parfümje megjelenése kapcsán adott interjút, és akkor árulta el, hogy az illat olyan, mint ő, és sok szempontból a Daviddel való kapcsolata ihlette. 

Egyértelműen ez az eddigi legszemélyesebb kreatív projektem. Olyan régóta szeretem az illatokat, de soha nem használtam ezt a kreatív teret arra, hogy elmeséljem a történetemet egy nagyon igaz szerelmi történetről köztem és a férjem között, valamint az utazásainkról és az önelfogadásomról. Sosem éreztem ennyire sebezhetőnek magam.

Victoria elárulta, hogy a parfüm, a Suite 302 nevű illat a romantikus randevúik alapján született meg. 

Nem szeretem a szexi szót használni, de ezt a szót használnám az illat leírására

– magyarázta. Majd elárulta, ha randizni mennek David Beckhammel, akkor mindig ezt az illatot választja, hiszen olyan, mint egy romantikus párizsi hétvége. 

David és Victoria gyakran szoktak randizni, sokszor ezekről még az Instára is töltenek fel részleteket. A focistát egyébként olyannyira elbűvölte Victoria az első randi után, hogy órákon keresztül telefonáltak, David pedig még egy hosszú utazást is bevállalt, hogy legyen esélye az újabb találkozásra. 


Via