Sűrű időszakot tudhat maga mögött Victoria és David Beckham, így az utolsó nyári napokon még elutaztak pihenni. A házaspár egy népszerű nyaralóhelyet választott, ami nincs is annyira messze tőlünk, hiszen Horvátországba mentek. 

David Beckham fotójáról beszél mindenki

Hamarosan véget ér a nyár, így a celebek is kihasználják a maradék időt, hogy strandoljanak még egyet a tengerben. Így tette David Beckham és Victoria is, akik Horvátországban töltötték az elmúlt napokat. A sztárpár fotókat is posztolt a kiruccanásról, megmutatták, hogy milyen különlegességeket fogyasztottak, illetve azt is, hogy Cruz mennyire ügyesen gitározik. 

david-beckham-2023
Fotó: Instagram/@davidbeckham

David Beckham pedig még a pólóját is ledobta, és feltöltött egy fotót Insta-storyba, amihez a következőket írta:

Vége a nyárnak egy utolsó megmártózással 

A rajongókat meglepte a fotó, hiszen a sportoló ritkán posztol magáról ilyen fotókat, ettől függetlenül sokan dicsérték a focista formáját.

Majdnem 50 éves. Remek test! Az emberek azt mondják, könnyű, ha van pénzed, de minél több pénzed van, annál nehezebb lesz ellenállni a finom ételek és italok kísértésének!

– érvelt az egyik rajongó a neten. 

Új hajat is villantott 

Pár héttel ezelőtt debütált David Beckham az új hajával, ami meglepte a rajongókat. Évekkel ezelőtt már volt ennyire rövid frizurája, de az elmúlt időszakban sokkal hosszabb hajjal lehetett látni. Ettől függetlenül elnyerte az emberek tetszését, sokan leírta, hogy valósággal megfiatalodott. 


Via