Három csillagjegynek nagyon különleges lesz a november, hihetetlen energiákat tapasztalnak majd meg.

Kos

Itt az ideje, hogy csupán egy, vagy nagyon maximum két dologra koncentrálj. Ezekre összpontosítsd a figyelmedet, és ne hagyd, hogy szétforgácsoljanak. Ha így teszel, siker koronázza majd minden lépésedet. Támaszkodj a humorérzékedre is ezekben a hetekben, mert azzal tudod majd elhárítani azokat az ítéleteket és rosszindulatú gondolatokat, amelyek megrengetnének az elhatározásaidban. Lejárt a tárgyalások és a megfigyelések ideje, most már konkrét lépéseket kell tenned. Hidd el, ha százszázalékosan beleteszed magadat a helyzetbe, nem hibázhatsz. 

Bak

Novemberben végre megérzed, hogy sokkal tehetségesebb, jobb, és erősebb vagy annál, mint amilyennek gondolod magadat. Végre bízol magadban, éppen ezért olyan dolgokat is meg mersz majd tenni, amelyeket eddig nem. Ez az energia segít majd tisztán látni, hogy mik a céljaid, és megtalálni az utat a karrieredben és a magánéletedben is. Hallgass az inteligenciádra és az ösztöneidre! Ezek ugyan kockázatosnak tűnhetnek a számodra, de el kell hinned, hogy bármire képes vagy.

Halak

Novemberben végre érezni fogod, hogy mennyire szeretnek és támogatnak a környezetedben élők. Még a rosszindulatú megjegyzések sem tántorítanak el attól, hogy magabiztosan és lelkesedéssel tele állj neki a mindennapoknak. Éld meg ennek az energiának minden mélységét és csodálatos aspektusát, amivel a szerelmet is bevonzhatod az életedbe. Írj naplót, mert annyira csodás időszak jön, hogy erre mindenképpen szeretnél majd pontosan visszaemlékezni. Hagyj időt magadnak a meditációra is, mert az segíthet majd megtalálni a valódi motivációdat.

via