A Nyilas hava november 22. és december 21. között új lehetőségeket kínál a növekedésre, a fejlődésre és a felfedezésre. Amint a Nap belép ebbe a szenvedélyes, kalandos, változékony tűzjelbe, egyre nyugtalanabbnak érezheted magad, mert közeledni kezdesz életed következő fejezete felé. A horoszkóp szerint ezt leginkább ez a 3 csillagjegy fogja megtapasztalni:

Oroszlán

A Nyilas hava arra sarkall: merj kilépni a komfortzónádból! Meglehet, már rég elfelejtetted a gyermekkori vágyaidat vagy búcsút intettél a művészi ambícióknak, de a sors gondoskodik arról, hogy újra a látóteredbe kerüljenek, és ezúttal meg is valósítsd őket. Végre a magad ura lehetsz, és még kényelmesen meg is élhetsz a szenvedélyedből. Ha készen állsz szakítani a megszokott életeddel azért, hogy az áloméletet éld, akkor itt a lehetőség.

Nyilas

Néhány emberért nagyon hálás lehetsz a hónapban, mivel a jelenlétük a szezonodban valóságos csodát tehet veled. Sőt, nemcsak a támogatásukkal változtathatják meg az életedet a meglévő és az új barátaid, hanem el is indíthatnak az álmaid vagy egy jobb élet felé vezető úton. Ezenfelül segítenek a felszínre hozni a rejtett tehetségeidet, és mindent elkövetnek azért, hogy a következő hetekben boldog és elégedett legyél. Megéri megbíznod bennük.

Halak

Mit szeretnél valójában elérni, Halak? A következő hetekben a Nyilasban lévő Nap felfrissíti a karriered és hírneved tizedik házát. Lehetőséged adódhat feljutni a csúcsra vagy akár megszerezni az álommelót. Végre azt csinálhatod, amire mindig is vágytál. Ráadásul a siker mellé, pénz is társul, ami szintén új ajtókat nyithat meg előtted. Ha vannak világmegváltó ötleteid, akkor elkezdheted azokat megvalósítani. Most nincs olyan dolog, amire ne lennél képes, illetve ne érhetnéd el.