Pár másodperc alatt kiderülhet, hogy mi lenne számodra a legmegfelelőbb munka. Nézd meg a képet, és mondd meg, mit látsz rajta először! Amit elsőnek kiszúrsz, az alapján a teszt megmondja, mi számodra az álommeló!

Az elefánt

Inkább az eszedre hallgatsz, mint a szívedre. Nagyon higgadt tudsz maradni, és empatikus vagy, együttérző - éppen ezért vezetőnek sem lennél utolsó! Érdemes megfontolnod, hogy valami olyan munkát vállalj, amiben embereket irányítasz, és utat mutatsz!

A madár

Nagyon jól látod a dolgokat, és téged az érzelmek nem befolyásolnak. Mégis hajlamos vagy a spontaneitásra és a rugalmasságra. Remekül szervezel, rendezel, így a logisztikai munkák jók lehetnek neked. De könyvelőként, bankárként, befektetőként is megállnád a helyedet. 

A virágos területek

Inkább a szívedre hallgatsz, mint az eszedre, és ez nagyon bonyolult, nehéz helyzeteket eredményezhet. Kíváncsi vagy, amivel sokszor bajba is sodrod magadat. Remek újságíró lennél, de akár művészként és tanárként is megállnád a helyedet.

Az oroszlán

Hajlamos vagy felindulásból döntéseket hozni és cselekedni, ám jó tulajdonságod, hogy az egészet nézed, nem pedig az apró részleteket. Nagyon jó tanácsokat adsz, és az emberek felnéznek rád. Neked is jól állhat a tanári pálya, de a pszichológia is. A lényeg, hogy szenvedélyesen szeresd amit csinálsz, és akkor bármerre is mész, megtalálod a helyed.

via