Kíváncsi vagy, hogy milyen karrier illene hozzád a legjobban? Ez az optikai teszt 1 perc alatt felfedi.

Fél perc elég

A feladat nagyon egyszerű, csak annyit kell tenned, hogy megfigyeled ezt a képet, és arra figyelsz, mit látsz meg először. Az elsőként észrevett dolog felfedi a rejtett személyiségjegyeidet, és megmutatja, hogy milyen karrier lenne a legmegfelelőbb a számodra.

Csiga

Ha először a csiga ragadta meg a szemeidet, az azt sugallja, hogy azokat a szerepeket szereted, amelyek során interakcióba léphetsz másokkal. Nagyon jó lennél HR-esként. De minden olyan szakma passzolhat hozzád, ahol a kommunikáció a legnagyobb erény, és az emberközpontúság a legfontosabb.

Koponya

Ha először a koponyára figyeltél fel, az azt jelenti, hogy a művészi pálya a te utad. Legyen az az éneklés, a színészet, az írás, vagy akár a koreográfus szakma, nyugodtan hagyd kibontakozni a művészi énedet. Ha nem tudod még, hogy miben vagy jó az sem baj. Adj magadnak lehetőséget!

Térkép

Ha a térképre figyeltél fel először, az azt jelenti, hogy az elemző képességed remek. Éppen ezért, inkább a reál szakmák állnak hozzád közel, mint a mérnöki pálya, vagy az építészet. Az összetett problémák megoldása az egyik legnagyobb erősséged. De megállnád a helyedet adótanácsadóként és ügyvédként is.

via