Te melyik párt választod a fenti négyből? A válaszod megmutatja majd, milyen szeretőnek, párnak, társnak látnak téged a pasik!

Fotó: Times Of India

Első ábra

Ha az első ábrát választottad két játékos gyerekkel, az azt sugallja, hogy izgatottan várod, hogy megtaláld az igazít. Az a fajta szerető vagy, aki élvezi a gyermeki szórakozást, a kedves gesztusokat, és amikor gondoskodnak rólad. Éppen ezért arra vágysz, hogy egy önfeledt kapcsolatod legyen, ahol nem csupán a hangulat remek, de gondoskodnak is rólad.

Második ábra

Ha a második ábrát választottad, akkor nagyon nyitott vagy a meglepetésekre. Hiszel benne, hogy az igazi a legváratlanabb pillanatban bukkan fel, ezért te minden helyszínen, és minden helyzetben nyitott vagy a szerelemre. Nagyon helyes, mert ugyan a külsőd alapján azt gondolják az emberek, hogy csak szenvedélyes kalandokat keresel, mélyen már az igazira vágysz.

Harmadik ábra

A harmadik ábra azt jelenti, hogy készen állsz arra, hogy érett kapcsolatba lépj. Készen állsz az elköteleződésre, és hajlandó vagy mindent megtenni az igazi társadért. Végre magad mögött hagynád a kalandokat, hogy stabil párkapcsolatod lehessen.

Negyedik ábra

Ha a negyedik ábrát választottad, az azt jelenti, hogy nagyon ambiciózus vagy. Rengeteg az életkedved, és ez nem csökken. Nem akarsz lemondani az élvezetekről, a szenvedélyről, és az izgalomról csak azért, mert elkötelezed magad. Neked az a fontos, hogy megmaradjon a tűz és a szenvedély a legutolsó percig.

via