A Kérastase Fusio-Dose különlegessége, hogy két lépésben ápolja a hajat: a Concentré gondoskodik róla, hogy a haj szerkezeti problémái (pl: sérülések, szárazság) azonnal regenerálódjanak a Booster pedig a bőrápolásból már jól ismert aktív hatóanyagok (pl: niaciamid, ceramid, hialuronsav) segítségével hosszan tartó hatást eredményez. 

Hogy néz ki ez a gyakorlatban? 

A szalonba érkezve, egy speciális kamerával végzett rövid és minden kellemetlenségtől mentes állapotfelmérés után a fodrász és a vendég meghatározzák, hogy milyen ápolásra van szüksége a haj szerkezetének, milyen speciális igényei vannak a vendégnek. Ahány ember, annyi haj és pontosan ugyanannyi megoldandó probléma létezik, így az igazán látványos eredményért nem árt a klasszikus, hajtípus szerinti sampon és balzsam kiválasztásánál messzebbre mennünk. Az ötféle Booster és hatféle Concentré segítségével összesen 30 féle kombinációt lehet létrehozni, ezzel biztosítva, hogy a kezelés teljes mértékben a kliens problémáira és igényeire fókuszálva hozza ki a hajból a maximumot. 

A hajam állapotának elemzésénél nem vártam túl jó eredményeket, hiszen évek óta szőkítem. Ugyanakkor nagyon figyelek az ápolásra és régóta kizárólag Kérastase termékeket használok, valószínűleg ennek köszönhető, hogy az állapotfelmérésnél szinte nem is találtunk töredezett hajszálakat. Eddig is szívesen költöttem minőségi hajápolásra, de most, hogy a tudomány is visszaigazolta, hogy ez eredményes, még kevésbé sajnálok majd erre költeni. 

- mesélte szerkesztőnk, Majoros Mirtill a kezelés kezdetéről. 

Korábban már sok jót hallottam a Kérastase Fusio-Dose kezeléséről, izgatottan vártam, hogy valóban olyan szép fénye és sima textúrája lesz-e a hajamnak, mint ahogy ígérik.

- tette hozzá Mirtill. 

A Fusio-Dose olyan akítv kozmetikai hatóanyagokat tartalmaz, amik nem csak a bőr, de a haj szerkezetére is jótékony hatással vannak, kiemelten magas koncentrátumuknak köszönhetően pedig igazán látványos eredményt biztosítanak már egy kezelés után. Mirtill szőkített hajára a tudatos bőrápolóknak már jól ismert hialuronsav és E-vitamin került, amik remekül gondoskodnak a hidrogéntől roncsolt haj extra táplálásról, hidratálásról és a szerkezetében sérült haj megerősítéséről. Az innovatív kezelés egyik előnye, hogy a nanotechnológiával lekicsinyített molekulák azonnal felszívódnak, ennek köszönhetően nem nehezítik el a hajat, viszont hosszan fejtik ki hatásukat ott, ahol a hajnak leginkább szüksége van rá. 

A Fusio-dose szolgáltatás egy extra gyors és hatékony szalonkezelés, amivel mélyrehatóan tudjuk ápolni a hajat. Mirtill haja több éve szőkített, otthon pedig rendszeres hőhatásnak, formázásnak van kitéve. Miután átbeszéltük az igényeit, megnéztem kamerával a fejbőr és hajszerkezet állapotát. Választásom a Blond Absolu boosterre, és a Nutritive koncentrátumra esett. A szőke hajra való e-vitaminos booster a haj szerkezetét erősíti, a niacinamidos koncentrátum pedig tápláló hatóanyagok együttes erejével mélyen tölti fel a szőkített hajrostokat. A kezelés intenzitását a Nutritive hajápoló maszk rétegzésével fokoztam. Az eredmény egy könnyen fésülhető, élettel teli ragyogó haj lett

– mesélte a Fodor Szalon fodrásza, Szabó Bea @bea.hairspecialist.

Szabó Bea hairstylist

A kezelés után sokkal kezelhetőbbek lettek a tincseim, könnyebb, légiesebb lett a hajam és a szalonban kapott styling is kibírta a következő mosásig. Nagyon elégedetten tapasztaltam, hogy nem csak a kezdeti elvárásaimat teljesítette maradéktalanul a kezelés, de egy nem várt részlettel is elkápráztatott. A Fusio-Dose minden eleme annyira finom illatú volt, mintha hajápolás mellett luxusparfümöket is kaptam volna! Miután végeztünk még napokig éreztem a termékek isteni illatát. 

- mesélte Mirtill, hogy mennyire volt elégedett a végeredménnyel.

Szerkesztőnk, Majoros Mirtill a kezelés után

Összességében nagyon elégedett vagyok a kezeléssel. A fodrászok szakértelme gondoskodott róla, hogy az elejétől a végéig jó kezekben érezzem magam. A fejmasszázs közben gond nélkül el tudtam volna aludni, igazi feltöltő, spa élmény volt. Amilyen komplex megoldást kínál, féltem tőle, hogy több órás folyamatot kell elképzelnem, de valójában a Kérastase Fusio-Dose olyan, mintha csak egy kicsit extrább hajmosásra és szárításra ugranál be a kedvenc szalonodba. 

- foglalta össze Mirtill.

A Kérastase Fusio-Dose szolgáltatást keresd a Kérastase szalonokban!