Mivel a Kérastase Première termékcsalád nem kevesebbet ígér, mint hogy olyan erőssé és ragyogóvá varázsolja hajunkat, mint amilyen sok-sok éve volt, különösen izgatottan vártuk, hogy kipróbálhassuk, mit is tud az új termékcsalád.

Utunk az Andrássy úti Zsidró szalonba vezetett minket Baschán Biankához. A kezelés hat lépésből áll, szerencsére azonban nem vesz el lényegesen több időt, mint egy átlagos mosás-szárítás, így a rohanós hétköznapokba is könnyen beépíthető. És bár a Kérastase nagyon jól tudja, mennyire fontos a személyre szabott hajápolás, ez a termékcsalád minden hajtípus számára jótékony, így bátran használhatod függetlenül attól, hogy egyenes, göndör, vékony vagy vastag szálú a hajad.

 

Azonnal szembetűnő volt a kezelés után, hogy mennyivel lágyabb és selymesebb lett a haj, az azonban mindig kérdéses, hogy mi magunk mennyire tudunk otthon hasonló eredményt elérni, mint a szakemberek a szalonokban. Éppen ezért volt igazán meggyőző a Première vonal, miután már az otthoni rutinban is kipróbáltuk. Az eredmény könnyen kezelhető, simább haj volt, ami napok múltán is megőrizte rugalmasságát, ráadásul jóval kevésbé kócosodott, mint korábban.

A legmodernebb kutatások és innovatív megoldások eredménye

A víz nem a barátod. De mit is jelent ez pontosan? A víz, amellyel a hajunkat mossuk, nagy mennyiségű kalciumot tartalmaz, amely a hajszálak felszínén és a kutikula rétegei között lerakódva kemény és fénytelen hajat eredményezhet. A Kérastase Première termékcsaládja először vízkőteleníti a hajat, majd helyreállítja azt a keratinkötések helyreállításával.

A nők többször elmondják, hogy bármilyen hajápolási rutint is követnek, a hajuk újra és újra károsodik. A probléma a vízből származó kalcium hajon való felhalmozódásában rejlik, ami a haj gyengüléséhez vezethet. 12 szabadalmat jelentettünk be, és több mint 600 tesztet végeztünk, amíg végül megtaláltuk a citromsav és a glicin megfelelő kombinációját, amely a Première termékcsalád erejét adja. A 3%-os koncentrációban a citromsav molekulaszerkezete három karral rendelkezik, amelyek egymáshoz kötik a kalciumot, csapdába ejtik és eltávolítják azt. A glicin 5%-os koncentrációban elég kicsi ahhoz, hogy behatoljon a szálak legmélyebb rétegeibe és helyreállítsa a haj erejét. Voilà, visszaállítottuk a haj eredeti minőségét!

- mesélte Edine Ahbich, a Kérastase nemzetközi tudományos igazgatója.

Az illatok varázsa

Mindebből az összetett folyamatból mi persze csupán a selymes végeredményt, valamint a kellemes textúrákat és illatokat észleltük. A márka termékeinél ugyanis minden apró részletre, így az illatokra is nagy hangsúlyt fektetnek. A Première vonal frissítő illatát a francia parfümkészítők, Alexandra Carlin és Catherine Poensin Stefani alkották meg.

Az aroma a Portofino Summer elnevezést kapta, amely tökéletesen leírja azt az élményt, amit ez a szalonkezelés, valamint az otthoni hajápolási rutinunk nyújthat. Miközben hajunk szépül, citrusfélék, mandarin, narancsvirág és jázmin energetizáló, friss jegyei kényeztetnek bennünket. Ezek az illatjegyek pedig aztán a hét folyamán is elkísérnek minket.

A Kérastase Première szolgáltatást keresd a Kérastase szalonokban és a weboldalon