A hajparfümök olyan extra különlegességek a szépségiparban, melyek a hagyományos női parfümökkel ellentétben abszolút nélkülözhetőek, de kár lenne őket kihagyni a szépségápolási rutinodból. Illatosítják, ápolják és fényesítik a legszárazabb, legtörezettebb hajkoronákat is, ezért ha egy kicsit is kényeztetni szeretnéd magad, lepd meg magad a következő szuper hajparfümök egyikével! 

Rituals The Ritual of Sakura

A holland luxuskategóriás szépségápolási márka, a Rituals fenséges kozmetikumkkal csábít el: az idei egyik legnagyobb dobásuk a cseresznyefa-virágzás idéző kollekciójuk, melybe természetesen egy mennyie haj-és testpermet is belefér. Tetőtől talpig virágcsokorként fogod magadat érezni, ha ezzel fújod be a hajadat, a parfümben lévő rizstej pedig védi és ápolja a rossz időjárási körülményeknek kitett tincseket is. Imádni fogod! 

Rituals The Ritual of Sakura hajpermet 8490 Ft/50 ml (Douglas.hu)
Rituals The Ritual of Sakura hajpermet 8490 Ft/50 ml (Douglas)

NARCISO RODRIGUEZ FOR HER

A Narciso Rodriguez márka nagyon jól tudja, hogyan kell szuper púderes parfümöket készíteni, ezért a készítők fogták magukat és kijöttek egy púderfelhőt idéző hajpermettel is, ami kicsi méretének köszönhetően a legapróbb táskádba is belefér! Az illat a vaníliás púderre és a narancsfák virágzására emlékeztet, nagyon lágy és könnyed illat, azonnal felfrissíti a tincseidet, bármikor is használnád! 

Narciso Rodriguez For her hajparfüm 13 180 Ft/30 ml (Notino)
Narciso Rodriguez For her hajparfüm 13 180 Ft/30 ml (Notino)

MOLTON BROWN SUEDE ORRIS 

A Molton Brown egy brit luxuskategóriás szépség-és bőrápolási márka, ami egyre nagyobb hangsúlyt fektet a parfümökre: nemrég egy púderes-rózsás hajpermettel is kijöttek, aminek olyan erős az illata, hogy akár a klasszikus parfüm kategóriába is simán beillik. A leírás szerint toszkán nősziromból, púderes és rózsás jegyekből, egy csipetnyi kis cédrusból, valamint pacsuliból és mandarinból áll. Igazi tavaszias hajpermet! 

Molton Brown Suede Orris hajpermet 31 290 Ft/100 ml (Douglas.hu)
Molton Brown Suede Orris hajpermet 31 290 Ft/100 ml (Douglas)

BVLGARI ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT

A Bvlgari Rose Goldea gyöngyvirágos-rózsás parfümje ikonikus illatnak számít a szépségiparban: ez azért jó hír, mert ez a parfüm az alapja a Blossom Delight nevet viselő hajpermetnek, amibe még egy kis babarózsát és pehér pézsmát is belecsempészték a készítők! 5 centis távolságból permetezd a hajadra és akkor áradni fog a hajtincseidből ez a finomság. Tényleg illatfelhőbe burkol és legalább 24 órán át érezni fogod a hajadon, bármerre is járj! 

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight 21 410 Ft/30 ml (Notino)
Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight 21 410 Ft/30 ml (Notino)

Carolina Herrera 212 VIP Rosé 

Randi, bulik, alkalmak vagy csak a csajokkal való összeröffenés is szuper extra lesz, ha egy ilyen parfümmel fújod be a hajad – és ez most nem túlzás. Annyira vadító és szexis ez az illat, hogy tutira meg fogják tőled kérdezni, mi az, amit használsz. Van benne pezsgő, barackvirág és egy kis borostyán azért, hogy egy kicsit nyers legyen az összhatás; az összetevői pedig hidratálttá teszik a hajtincseket, nem pedig szárítják azokat. Ez azért nem semmi!  

Carolina Herrera 212 VIP Rosé 12 240 Ft/30 ml (Notino)
Carolina Herrera 212 VIP Rosé 12 240 Ft/30 ml (Notino)

Via