Minden nő szeretné, ha a haja finoman illatozna. Éppen ezért ilyenkor a legtöbb csajszi hagyományos parfümmel fújja be a haját, de ez nagyon szárít. Szerencsére ezek a hajparfümök a tincseidet sem roncsolják. 

Ezért használj hajparfümöt 

Napközben sok hatás éri a hajadat, így könnyedén előfordulhat, hogy délután már nem fog annyira kellemesen illatozni, mint reggel. Ilyenkor jó megoldás egy hajparfüm, ami nem csupán semlegesíti a szagokat, de finom az illata. 

Sol De Janeiro Cheirosa '62 Hair & Body Fragrance Mist

A Sol De Janeiro termékeit biztosan ismered, ha máshonnan nem, akkor a TikTokról. A különféle testápolók mellett nagyon finom hajparfümöket, testpermeteket készítenek. Ezt az illatot Rio de Janeiro strandjai ihlették, éppen ezért megtalálható benne a vanília, karamella és a pisztácia. Nagyon kellemes és kicsit sem tolakodó.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Scented Hair Mist

A Baccarat Rouge 540 az egyik legnépszerűbb parfüm a nők körében, a hajparfümje pedig egy sokkal visszafogottabb, mégis hangsúlyos illat. Hasonlóan meleg és édes, mint az eredeti, de sokkal légiesebb. Tökéletes kiegészítse lehet a parfümödnek, de használhatod magába is. 

Moroccanoil Hair and Body Fragrance Mist

Az illat egyszerre fűszeres és édes, így garantáltan rád figyel majd mindenki, ha belépsz valahova. A jó hír, hogy nem annyira erős, így pont azt a hatást érheted el vele, mintha épp akkor érkeztél volna a fodrásztól! 


Via