Régóta népszerűek a Zara parfümök, és sokan használják őket a mindennapokban. Tény, hogy annyira nem erősek és tartósak, mint a designer illatok, de jóval olcsóbbak, így érdemes velük tenni egy próbát. 

Ezek a Zara parfümök hasonlítanak a legjobban a luxusillatokra

A Zara rengeteg parfümöt dobott az elmúlt években a piacra, és folyton frissítik a kollekciókat. Több újdonság is megjelent, például vannak kifejezetten szezonális illatok, melyeket csak nyáron vagy télen lehet megvásárolni. 

De a népszerű TikTokkerek másra is felfigyeltek, hiszen rengeteg olyan videót csinálták, amiben összehasonlítják a Zara illatait egy-egy designer parfümmel. Vannak, amelyek annyira hasonlóak, hogy nehéz őket megkülönböztetni. A legjobb, hogy vagyonokba se kerülnek, így fújkálhatod őket kedvedre. 

Zara Sublime Epoque

A parfümben nagyon sok édes jegy található, van benne jázmin, tubarózsa, vanília és cédrus. Igazi friss, nőies illat, ami egyik nő kollekciójából sem hiányozhat. Emellett a Sublime Epoque pontosan olyan, mint az Armani My Way. 

Zara Red Temptation 

A Red Temptation volt talán az első Zara illatt, amit igazán felkapott a TikTok. Ez nem véletlen, mivel a legtöbbek szerint pontosan olyan, mint a Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540. Sok pézsma, borostyán és jázmin található benne, ezektől egy igazán érzéki eleggyé válik. Egyetlen hátránya, hogy nem annyira tartós, mint a luxusillat. 

Zara Ebony Wood 

A Red Temptation mellett az Ebony Wood a legnépszerűbb a nők körében. A parfüm egy különleges együttműködés keretein belül született meg, mivel a Jo Malone kapszulakollekció része. Éppen ezért az illat nagyon hasonlít a luxusmárka Wood Sage & Sea Salt nevű parfümjére. Nagyon friss, van benne tengeri só és zsálya, estére például tökéletes. 


Via