Már csak pár hét van az őszből, így hamarosan beköszönt a tél, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy kipróbálj pár új parfümöt. Ha nem tudod, hogy mit válassz, akkor mutatunk neked 3 illatot, ami garantáltan nem okoz majd csalódást

Tom Ford Black Orchid

A Tom Ford illatai nagyon népszerűek, ami nem véletlen. Tény, hogy nem tartoznak az olcsó kategóriába, mégis nagyon jellegzetes kompozíciók, így érdemes fontolóra venned, hogy beszerzed valamelyiket. A Black Orchid egy kifejezetten fűszeres, csábító illat, amiben található pacsuli és szarvasgomba is. Tökéletes választás a téli napokra, hiszen kifejezetten meleg, romantikus elegy. 

Maison Margiela Replica By the Fireplace

Ha meleg, mondhatni cozy illatot keresel, akkor válaszd a Replica By the Fireplace nevű elegyet. Ahogyan már a neve is utal rá, olyan, mint egy délután a kandalló előtt, miközben odakint esik a hó. Lágy, meleg, szinte körbeölel az illat, ami nagyban köszönhető a gesztenyének, vaníliának és a szegfűszeg olajnak. 

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Az Yves Saint Laurent illatát talán nem kell neked bemutatnunk, hiszen a legnépszerűbb parfümöket rangsoroló listákon mindig szerepel. Persze ez nem véletlen, mivel imádják a csajok. Kifejezetten fűszeres és meleg, így remekül passzol a szezonhoz. Találhatóak benne virágos jegyek, de az alapillata a pézsma.