Itt az ősz, ezért ilyenkor sokan hangsúlyosabb, erősebb parfümre váltanak. Rengeteg illat közül válogathatsz, így könnyű elveszni a kínálatban. Most megosztjuk a legnépszerűbb őszi parfümöket, melyeket a pasik is imádnak!

Armani Sí

A parfümöket rangsoroló listákon a Giorgio Armani illata mindig előkelő helyen szerepel, hiszen imádják a nők. Évek óta népszerű, és egy kifejezetten csábító elegynek számít. Az alapjegye a vanília, de található benne feketeribizli és rózsa is. Ezektől kifejezetten édessé válik, de mégsem lesz tolakodó. 

Bulgari Omnia Crystalline EDT

Az Omnia illatcsaládnak sok tagja van, a legcsábítóbb ezek közül a Crystalline. Létezik parfüm verzió is belőle, de az EDT ugyanolyan intenzív, csak egy kicsit lágyabb. A parfüm egyszerre fás és virágos, a bambusz és a lótusz igazán egyedivé teszik. 

Burberry Goddess

Már a nevéből is következik, hogy egy igazán csábító illatról van szó. A Burberry parfümjében nagyon sok vanília található, ettől pedig nagyon édessé válik. Egyébként a felmérések szerint a pasik kifejezetten szeretik az édes illatokat. 

Gucci Flora Gorgeous Magnolia

A Gucci többféle Flora illatot is piacra dobott, ezek közül a legcsábítóbb a Flora Gorgeous Magnolia. A virágos illat olyan, mint a szabadság, lágy, mégis nagyon friss, mondhatni egy új dimenzióba repít. A jázmin és a cseresznye mellett megtalálható benne a kókusz is, amitől az egész nagyon különleges. 


Via